To je to što me zanima!

Ozren Bonačić: Moramo zaustaviti Mihu Boškovića

To kako je Miho Bošković četiri sekunde prije kraja uz tri bloka i golmana zabio za 10-10, mogu samo majstori, kaže trener Mladosti Bonačić
Vidi originalni članak

U doigravanjima za prvaka Hrvatske na plivalištu na Savi Jug je uspješniji od Mladosti.
U dosadašnjih devet utakmica Dubrovčani su pobijedili šest puta, a Mladost samo triput. Nakon sjajne igre u prvoj utakmici u Dubrovniku Ozren Bonačić vjeruje u pobjedu na svojem plivalištu.
- Siguran sam samo da će to opet biti fantastična utakmica. A pobijedit će ona momčad koja bude bolja u presudnim trenucima. U Dubrovniku je to bio Jug, a sad vjerujem da će biti Mladost - rekao je Bonačić i dodao:
- Vratit ćemo zanimljivost i neizvjesnost prvenstvu, a to je najbolje za naš vaterpolo.
Trener “žabaca” kao jednu od glavnih zadaća istaknuo je zaustavljanje Mihe Boškovića, koji je u prvoj utakmici zabio četiri gola.
- Jug ima više fenomenalnih igrača, ali Miho je malo bolji. Kako nam je zabio u Dubrovniku za produžetak, to mogu samo majstori. Moramo ga zaustaviti - kaže Bonačić.






FRANO VIĆAN: VIŠE NAS NEĆE IZNENADITI

Ona prva pobjeda vrijedi nam mnogo više jer Mladost nas je tad iznenadila, pogotovo u igri s igračem više. No sad ćemo na to znati odgovoriti, izjavio je golman Juga Frano Vićan. I najbolji igrač Dubrovčana, Miho Bošković, vidi recept za pobjedu u igri s igračem više:
- Mladost ima širu klupu, pa će pokušati tempom riješiti utakmicu. Važno je da popravimo realizaciju s igračem više i pobjeđujemo.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare