To je to što me zanima!

Pa, dokle više, Lorise? Kariusu se opet smije cijeli internet...

Karius se opet vratio na velika vrata napravivši novu pogrešku u Bratislavi gdje je njegov Bešiktaš poražen s 4-2. Nijemac je "zasjao" u 14. minuti kada je loše procijenio jednu dugačku loptu
Vidi originalni članak

Nakon Lige prvaka, u četvrtak je na red došla na svoje i Europska liga. Bilo je nekih spektakularnih utakmica kao što je bila ona na Cipru gdje je Dudelange s 4-3 pobijedio APOEL, ali bilo je i nekoliko spektakularnih - pogrešaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Točnije, dvije. Junaci se zovu Thomas Kaminski i - Loris Karius. Da, Karius se opet vratio na velika vrata napravivši novu pogrešku u Bratislavi gdje je njegov Bešiktaš poražen s 4-2. Nijemac je "zasjao" u 14. minuti kada je loše procijenio jednu dugačku loptu, zaletio se i glavom "asistirao" Šporaru za vodeći gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Šporar je u 58. zabio i drugi gol za 2-2, a Slovanov junak u 93. postao je bivši igrač Zadra i Hajduka Marin Ljubičić. Minutu kasnije asistirao je Mohi za konačnih 4-2.

U Gentu, pak, pogreška Kaminskog nije koštala domaćine protiv St. Etiennea. Kaminski je otišao još na razinu više od Kariusa, jedno rutinsko dodavanje svog stopera pretvorio je svojom šeprljavošću u -autogol. Bilo je to za 3-2, kako rekosmo, ipak nije Belgijance koštalo bodova.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dusansk 20.09.2019.

    No comment

  • saitek1970 20.09.2019.

    Trebao bi se zvati Rupius...

  • arth 20.09.2019.

    Trebali ste nagradnjaču napravit. "Otkrij što se desilo po slikama". Jbt pogledao sam video al teško mi je skužit koja slika je prva a koja zadnja. A ovo sa strelicama je vrh, ne dao bog da na njega naletiš po upute.

Komentiraj...
Vidi sve komentare