To je to što me zanima!

Pa ne 'čuva' Stipica samo gol Hajduka, nego i splitske ulice!

Ne zanimaju me brzine, nego oprez u prometu. Najvažnije mi je sigurno doći od jedne do druge točke, rekao je Dante Stipica, koji je s gradonačelnikom i županom pazio na stanje u prometu
Vidi originalni članak

Policija je u subotu provodila akcije po cijeloj Hrvatskoj kojima je željela podići razinu sigurnosti na cestama i upozoriti građane da posebno pripaze u vrijeme božićnih blagdana.

Kao potpora policajcima u Splitu pridružili su se gradonačelnik Andro Krstulović Opara, župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i golman Hajduka Dante Stipica. Savjesnim vozačima dijelili su poklone, a problematičnih, zanimljivo, uopće nije bilo!

- Svi znamo koliko je opasnosti u prometu i zapravo smo zadovoljni što imamo ovakve sudionike u prometu koji paze na pravila. Nekad je čovjeku najbolja opomena kazniti ga, ali nekad je edukacija efikasnija - rekao je Stipica, prenosi Dalmatinski portal.

- Vjerujem da sam savjestan vozač. Ne zanimaju me brzine, nego oprez u prometu. Najvažnije mi je sigurno doći od jedne do druge točke - dodao je.

Gradonačelniku Splita jedan je od vozača dao poklon zauzvrat.

- Nisam ovo očekivao. Ovdje sam kao potpora našim policajcima, a dobio sam marmeladu i maslinovo ulje. To će mi malo zasladiti ove gorke dane prije odlaska u ured - nasmijao se Krstulović Opara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mestar123 24.12.2017.

    Ako cuva ulice ka sta cuva gol,nece na dobro

  • ante_maja 23.12.2017.

    samo ti ostani cuvat ulice,gol prepusti Letici!

  • realan902 23.12.2017.

    Ne cuva ni gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare