To je to što me zanima!

'Pa ostavio sam svog sina kući da mu ne uništim rođendan...'

Danas je deveti rođendan mog sina i znate što sam napravio za njega? Ostavio sam ga kući. Znao sam da će oni to us*ati ako ga dovedem, rekao je bijesni navijač Arsenala za Arsenal Fan TV
Vidi originalni članak

Arsenal igra sve lošije i lošije, trener Unai Emery, čini se, potpuno je izgubio kompas, a danas su 'topnici' na domaćem terenu jedva izvukli bod protiv Southamptona u remiju 2-2.

LEICESTER NA 2. MJESTU Triler u Londonu! 'Redsi' slavili u 85', Arsenal se jedva izvukao

Bijes navijača sve je veći iz dana u dan, Arsenal je lošiji nego pod Wengerovim najgorim danima, a obožavatelji kluba svoje su osjećaje iskazali na Arsenal Fan TV-u koji inače oko bitnih tema za klub ispituje mnijenje navijača.

Arsenal - Southampton Rezultati uživo

Jedan od komičnijih ispada dogodio se upravo nakon remija sa Southamptonom.

- Znate što? Danas je deveti rođendan mog sina i znate što sam napravio za njega? Ostavio sam ga kući. Ostavio sam ga kući da mu ne upropastim rođendan. Znao sam da će oni to us*ati ako ga dovedem - rekao je bijesni navijač pa zatražio Emeryjev otkaz:

- Emery van! Već večeras, nema više priče!

Arsenal je igrao s čak sedam obrambeno nastrojenih igrača, a usprkos tomu jednoj od najlošijih momčadi lige uspjeli su dopustiti čak 21 udarac! Nevjerojatno loše...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Obi-Wan Kenobi 24.11.2019.

    Arsenal fan TV 😂

  • Gunersss_ 24.11.2019.

    OVAJ lik je SIGURNO ako ne najveci navijac arsenala,onda jedan od najjj..rekao je samo realno sta je,EMERY OUTTTTT...Ne zna njonjo sta radi i sam je sebe masu puta pobio,sad je Ozila medavno vratio jer vise nije znao sta da radi,a prije togaa je kao neki autoritet pokazivao i drzao ga na klupi ili tribini..sta nisi majmune onda do kraja ostao dosljedan svom kriteriju? bitno da igra doma sa devet defff veznih i ocekuje da ce mu naprijed laca i auba sami nesta napravit! svi seru po Pepeu koji se samo uklopio u sivilo ekipe i sranja koja radi taj Emery! poznavajuci arsenal,nadam se da ne zele od njega novog Wengera stvorit jer ovaj pojma o pojmu nema i da mu je ovo ZADNJAAAAA tekma bila,ZADNJAAAA!!!

  • viklersky 24.11.2019.

    hahahahahahaa, arsenal je u krizi jos od dana kad ga je Dinamo dobio, jos nisu izasli

Komentiraj...
Vidi sve komentare