To je to što me zanima!

Pa ovo je teže promašiti! City kiksao, Sterling kao Sivonjić...

Manchester City odigrao je 1-1 kod Burnleya, a kod vodstva 'građana' Raheem Sterling promašio je prazan gol s dva metra. United je slavio kod kuće, a prvijenac u dresu 'crvenih vragova' zabio je Sanchez
Vidi originalni članak

To je nogomet, danas je promašio prazan gol s dva metra, sutra će zabiti. Događa se, rekao je Pep Guardiola o promašaju Raheema Sterlinga nakon 1-1 kod Burnleya.

Manchester City poveo je golčinom Danila u prvom poluvremenu, a 20 minuta prije kraja Sterling je imao sve u svojim nogama. Osim lopte koju je nekako poslao van gola, iako je bio sam na dva metra, a pred njim prazna mreža.

Manchester United slavio je kod kuće protiv Huddersfielda 2-0, a prvijenac u dresu 'crvenih vragova' zabio je Alexis Sanchez. Lukaku je pogodio za 1-0 u 55. minuti, a Sanchez je u 68. minuti prvo promašio penal da bi zabio iz odbijanca za 2-0.

Bournemouth je slavio protiv Stoke Cityja 2-1, Brighton je bio bolji od West Hama 3-1, Leicester i Swansea odigrali su 1-1, a Southampton je slavio kod WBA 3-2. 

Arsenal je razbio Everton 5-1.

Manchester City vodi u Premierligi sa 69 bodova, 13 više od Uniteda, Liverpool i Chelsea imaju 50 bodova, ali i utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 123gogo 04.02.2018.

    City je lagano poceo padati u igri kao sve Pepove momcadi, nadam se da ce se dignuti za zavrsnicu Lige Prvaka.

  • 04.02.2018.

    Ne kuzim zasto je upao ovo na kraju nakon sto je promasio gol? Sta je htio iznudit penal?

  • ĐorđePatković 03.02.2018.

    jesam reko da je arsenal u plusu kvaliteta kad je dobio mikija za sančeza plus love

Komentiraj...
Vidi sve komentare