To je to što me zanima!

Pa, pustite ih na miru: Umtiti nova Barcelonina žrtva lopova

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho
Vidi originalni članak

Dok je u subotu navečer Barcelona trpala mrežu Valencije na Camp Nouu, u domu Samuela Umtitija lopovi su trpali u svoje vreće i torbe sve što su mogli i stigli.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, dok je francuski reprezentativac bio na stadionu, ali samo na tribinama kao gledatelj jer se ozlijedio i pauzirat će dva mjeseca, četvorica razbojnika iskoristila su njegovu odsutnost i krenula u akciju u Esplugues de Lobregatu gdje živi.

Suarez, Alba, Pique

Uspjeli su otvoriti sef, a kako tamo u pravilu stoje najvrijednije stvari, tako je Umtiti ostao bez njih. Kolika je točno šteta, to je još uvijek nepoznato, kao i identiteti počinitelja. No šteta sigurno mala nije.

Da se nešto događa, prvo su primijetili susjedi koji su primijetili da su vrata otvorena pa su pozvali policiju, ali bilo je već prekasno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho... Blago lopovima kad imaju toliko izbora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.09.2019.

    ja njih ne kužim... imaju triljune i onda mu je problem platit par zastitara?? recimo sto sam ja probao progurat u zgradi u kojoj sam zivio .. imala je cirka 280 stanova... recimo da zastitar dodje 5000 * 2 smjene to je 10000... podjelimo to na 280 stanova i dobiš 35,7 kn.... znaci za 35 kuna mjesecno imas 0-24 zastitara oko zgrade...

  • 16.09.2019.

    kako upropasti Dejtonu😂

  • 16.09.2019.

    Ma šta je to njemu. Zaradi pokradeno u tjedan dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare