Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pa, pustite ih na miru: Umtiti nova Barcelonina žrtva lopova

Pa, pustite ih na miru: Umtiti nova Barcelonina žrtva lopova
1

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho

VIDEO

Dok je u subotu navečer Barcelona trpala mrežu Valencije na Camp Nouu, u domu Samuela Umtitija lopovi su trpali u svoje vreće i torbe sve što su mogli i stigli.

Pokretanje videa...

00:10

Naime, dok je francuski reprezentativac bio na stadionu, ali samo na tribinama kao gledatelj jer se ozlijedio i pauzirat će dva mjeseca, četvorica razbojnika iskoristila su njegovu odsutnost i krenula u akciju u Esplugues de Lobregatu gdje živi.

Suarez, Alba, Pique

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uspjeli su otvoriti sef, a kako tamo u pravilu stoje najvrijednije stvari, tako je Umtiti ostao bez njih. Kolika je točno šteta, to je još uvijek nepoznato, kao i identiteti počinitelja. No šteta sigurno mala nije.

Da se nešto događa, prvo su primijetili susjedi koji su primijetili da su vrata otvorena pa su pozvali policiju, ali bilo je već prekasno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:31

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho... Blago lopovima kad imaju toliko izbora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu