Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pa, pustite ih na miru: Umtiti nova Barcelonina žrtva lopova

Pa, pustite ih na miru: Umtiti nova Barcelonina žrtva lopova
1

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho

Dok je u subotu navečer Barcelona trpala mrežu Valencije na Camp Nouu, u domu Samuela Umtitija lopovi su trpali u svoje vreće i torbe sve što su mogli i stigli.

Pokretanje videa ...

Naime, dok je francuski reprezentativac bio na stadionu, ali samo na tribinama kao gledatelj jer se ozlijedio i pauzirat će dva mjeseca, četvorica razbojnika iskoristila su njegovu odsutnost i krenula u akciju u Esplugues de Lobregatu gdje živi.

Suarez, Alba, Pique

Uspjeli su otvoriti sef, a kako tamo u pravilu stoje najvrijednije stvari, tako je Umtiti ostao bez njih. Kolika je točno šteta, to je još uvijek nepoznato, kao i identiteti počinitelja. No šteta sigurno mala nije.

Da se nešto događa, prvo su primijetili susjedi koji su primijetili da su vrata otvorena pa su pozvali policiju, ali bilo je već prekasno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Barcelonini igrači omiljene su mete lopova jer prije Umtitija istu su sudbinu prošli Arthur, Luis Suarez, Kevin-Prince Boateng, Jordi Alba, Gerard Pique, Philippe Coutinho... Blago lopovima kad imaju toliko izbora.