To je to što me zanima!

Pa ti sudi ofsajd: Gledao derbi seoske lige s motornom pilom

I tako majstor gleda utakmicu, svako toliko turira, a ono što je najzanmljivije je da nitko ne reagira. Svima je to normalna stvar. Možda se tajna krije u opisu videa: 'U međuvremenu na Balkanu'
Vidi originalni članak

Vidjeli mi da su se majstori malo razmahali pa smo im u drugom dijelu odlučili skratiti prostor za igru. Uzeli smo farbu i malo smanjili teren. Pa nek sad kombiniraju, ali na svom terenu. To je priča koja kruži s jedne niželigaške utakmice u Hrvatskoj.

Akteri nas uvjeravaju da je istinita, a kad pogledate kakve se stvari događaju u takozvanim seoskim ligama, ovo s farbanjem terena je mila majka. 

POGLEDAJTE VIDEO

Facebookom kruži video u kojem je u jednoj takvoj utakmici glavni akter navijač s motornom pilom. I tako majstor gleda utakmicu, turira svakih par sekundi, a u potpisu videa stoji: 'Meanwhile in Balkan' (U međuvremenu na Balkanu).

Ono što je najzanimljivije nisu navijač i njegova motorna pila, već to da zapravo nitko ne trza previše na njega. Gotovo kao da je normalna stvar. Čovjek stigao na utakmicu s motornom pilom, štedi glasnice i navija na svoj način.

Pokušali smo otkriti gdje je ovo snimljeno slušajući što navijač priča, ali to je bila gotovo nemoguća misija jer kad god bismo pokušali razaznati što majstor s 'motorkom' priča, on bi dodao gas i naš svaki pokušaj je propao.

I kad se navijač malo smirio, ponadali smo se da ćemo negdje smjestiti ovu priču, ali priključio mu se drugi navijač s trubom koji je ispuštao zvukove kao jelen u doba parenja. Kasnije smo pronašli video na You Tubeu i riješili enigmu.

Navodno se radi o navijačima srpskog kluba FK Polet iz Popučki, sela u Valjevu.

POGLEDAJTE VIDEO

 


 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • strmi007 21.02.2017.

    pa to nisu istine!

  • mondoband 21.02.2017.

    jel postoji mogućnost da neko ministarstvo Balkana za odrone i nacikle (u prijevodu), ako postoji, skupi pare i plati jedno okupljanje svih mama ili roditelja ovih likova, na primjer u Lici, tamo su veliki pašnjaci i livade i da objasne šta se tu dogodilo, jer pravo je pitanje ko ovo može iskontrolirat, evo opet neki je doli profesor na Kosovu zatuka blizance, svoje dvoje dice, pa opet neki luđak u Njemačkoj isto to napravija...haos potpuni

  • kajbum 21.02.2017.

    Opet vi o srbiji a sa pocetak teksta moze se pomislit da je u HR. Drugovi I drugarice nismo vise zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare