To je to što me zanima!

Tko će nego kapetan: Ovo je gol koji je 'modre' odveo dalje...

Menalo je u petercu vidio samog Ademija, a Dinamov kapetan je hladnokrvo loptu poslao pored nemoćnog Naumovskog za 1-0 i ukupnih 3-2. Gol vrijedan prolaska u treće pretkolo
Vidi originalni članak

Kada god se Dinamo muči i kada je neprepoznatljiv i bezidejan, ukaže se on. Dinamov kapetan, lider i vječni spasitelj. Arijan Ademi. Toliko puta viđeno.

Hrvatski prvak je u uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka pobijedio Škupi u Skoplju 1-0 i to spasonosnim golom Arijana Ademija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 2-2 u prvom susretu, Dinamo je bio neprepoznatljiv protiv Škupija i u uzvratu prvog dijela drugog pretkola Lige prvaka. Makedonci su prijetili u prvom poluvremenu, s 0-0 se otišlo na predah, a onda je u nastavku istrčao drugi Dinamo.

Raspoloženiji, agresivniji i konkretniji. Odmah je sve sjelo na svoje mjesto, a gol je stigao već u 47. minuti! 

Bila je to brza akciija Dinama. Petković je primio loptu, proslijedio Oršiću, a on je iz prve na desnoj strani uposlio Luku Menala koji je ušao na početku drugog dijela. 

Menalo je u petercu vidio samog Ademija, a Dinamov kapetan je hladnokrvo loptu poslao pored nemoćnog Naumovskog za 1-0 i ukupnih 3-2. Istinski kapetan i lider koji se ukaže kada god se 'modri' muče.

Video pogledajte OVDJE

I odmah se lakše disalo. Dinamo se otvorio i žestoko pritisnuo, Škupi je djelovao sve nesigurnije, a u 49. minuti stigao je novi gol. Zabio je Menalo, no sudac ga je poništio zbog zaleđa. 

Na ponovljenoj snimci čini se kako dinamovac nije bio u zaleđu, ali sudac ne može ispraviti svoju pogrešku jer VAR-a nema.

Modri su prijetili u nastavku, ali promjene rezultata nije bilo. Jedan, ali zlata vrijedan gol za plasman u treće pretkolo Lige prvaka gdje će Dinamo igrati protiv Ludogoreca. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • .KEYKO. 27.07.2022.

    Da su se natjecali u sastavljanju i popravljanju televizora, Dinamo bi pobijedio 5:0!

  • TAKE IT BACK 27.07.2022.

    Jbt. ova pobjrda treba ući u anale Dinama. Pobijedili su, realno trećeligaša u EU rangu.

  • ZG_d 27.07.2022.

    Igramo ko nekada Hajduk protiv nas...Ležanjem na podu da vrijeme što prije prođe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare