To je to što me zanima!

Pa, tko joj što može? Ništa ni Sampdoria, Atalantin 'undici'

Pred bergamskim strojem, koji je prešišao Inter na trećem mjestu, barem privremeno, pala je i Sampdoria. Dugo je odolijevala i mogla ponoviti uspjeh svojih gradskih rivala iz veljače, ali kada je Malinovsky izveo udarac iz kuta u 75. minuti, a Toloi nekako bio najviši i, bitnije, najprecizniji u skoku, tu je sve bilo jasno
Vidi originalni članak

Sjećate li se što je bilo drugog dana veljače? Osim što je život još uvijek bio normalan. Genoa je iz Bergama odnijela bod odigravši 2-2. Otad pa sve dosad Atalanta više nije izgubila nijedan, 11 utakmica u svim natjecanjima  - 11 pobjeda. Talijani tu brojku zovu "undici", pa je misterij iz naslova riješen.

Pred bergamskim strojem, koji je prešišao Inter na trećem mjestu, barem privremeno, pala je i Sampdoria (2-0). Dugo je odolijevala i mogla ponoviti uspjeh svojih gradskih rivala iz veljače, ali kada je Malinovsky izveo udarac iz kuta u 75. minuti, a Toloi nekako bio najviši i, bitnije, najprecizniji u skoku, tu je sve bilo jasno. Još je u 85. minuti Muriel, čovjek koji je zamijenio Marija Pašalića 15 minuta ranije, zabio za 2-0 i kraj priče u kojoj je sudjelovao i drugi Hrvat, Boško Šutalo, zadnjih desetak minuta.

MILAN - JUVENTUS 4-2 Rebić riješio spektakl na San Siru! Milan gubio 0-2, a onda napravio preokret za anale

Milan je odradio samo jedno "noćenje" na petom mjestu jer su ga opet na sedmo potisnuli Roma i Napoli. Rimljani su preokrenuli Parmino vodstvo na Olimpicu zahvaljujući Mhitarjanu i Veretoutu i dobili 2-1, dok su Mertens i Lozano zaslužni za napuljski trijumf (2-1) kod Genove.

Milan Badelj odradio je pola sata, a Marko Rog tri minute više u "nuli" Fiorentine i Cagliarija, Torino je s 3-1 kući ispratio Bresciu, dok je Sassuolo s 2-1 slavio u Bologni.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MatijaKezele 11.07.2020.

    Ova sezona u Seriji A je luda, moguće je da još Atalanta osvoji Scudetto!

  • Kerum Željko 09.07.2020.

    šteta lošeg ulaska u sezonu

  • MA1007_1 09.07.2020.

    Da sad u ovom trenutku odmjere snagu naš Dinamo i ovakva Atalanta rezultat bi bio 10:0 , ne moram ni pisati u čiju korist, jer ovi stvarno igraju vrunski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare