To je to što me zanima!

Zbog nje se gleda sport: Lucy će vas naučiti baš sve o golfu

Britanka Lucy Robson zvijezda je u svijetu golfa, no ne zbog vrhunskih vještina već zbog atraktivnog izgleda. Na Instagramu objavljuje fotografije s treninga, a ima više od 350.000 pratitelja
Vidi originalni članak

Trikovi, treninzi, udarci, pravilno držanje palice... Sve to svakodnevno na Instagramu objavljuje Lucy Robson, golferica, koja u svom sportu nije u društvu najboljih. Kao tinejdžerica je čak bila i dobra, tako barem tvrde, no na turnirima ne privlači pažnju zbog sjajnih izvedbi na “teeing groundu” ili što sjajno pogađa jamice, već zbog - izgleda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No Lucy ne objavljuje samo fotografije s golf terena, već vještine s palicom pokazuje i u dnevnom boravku, kuhinji... 

Lucy je poznata i po raznim trikovima, pa tako na jednom videu 'tehnicira' s palicom i lopticom, pa potom, kao u košarci, bez problema pogodi čašu... 

Lucy na Instagramu ima više od 350.000 pratitelja, a njezine fotografije su postale veliki hit. Do prije par godina, ženski golf bio je relativno nezanimljiv muškom dijelu populacije, no u posljednje vrijeme broj pratitelja je naglo porastao. Osim seksi Lucy, tu je i Hrvatica Paige Špiranac koja privlači sve poglede na terenima. 

Njih dvije jako vole palice, a uskoro bi mogli i organizirati miss golfa. Mi smo za...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • krao_sam_1 08.04.2019.

    To je žena a ne ove naše

  • iinvidico 08.04.2019.

    Bolja od Suput za pogledat definitivno...

  • Serđo Ramoz 08.04.2019.

    Ajde ova se bar necim bavi i ima nekog talen ta za razliku od ostalih instangramusa koje osim dupeta i sisa nemaju sta drugo ponuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare