To je to što me zanima!

Pa to nije napravio ni Ronaldo: Zadnja četiri Messijeva gola? Penal, penal, penal i - penal

To su sva četiri Messijeva gola u ovoj sezoni. Nevjerojatno, ali u devet utakmica, što za klub, što za reprezentaciju, još nije zabio iz igre. Post na kakav od njega nismo navikli
Vidi originalni članak

Villarreal, Ferencvaros, Juventus i Ekvador. Znate li što im je zajedničko? To su klubovi - i reprezentacija - kojima je ove sezone zabijao Lionel Messi. A znate li što im je još zajedničko? Argentinac je svima zabio s bijele točke.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi put u karijeri Messi je niz od četiri gola potpisao iz kaznenih udaraca. Čak ni Cristiano Ronaldo, koji se u srijedu navečer, nažalost, nije ukazao u dresu Juventusa, nije četiri puta zaredom zabijao s bijele točke.

INTERNET-UTAKMICA Barca izdominirala Juventus pa ga još i trolala: Drago nam je što ste mogli gledati GOAT-a...

I, još malo statistike, to su sva četiri Messijeva gola u ovoj sezoni. Nevjerojatno, ali u devet utakmica, što za klub, što za reprezentaciju, još nije zabio iz igre. Post na kakav od njega nismo navikli.

Ima li to veze sa svime što se zadnjih mjeseci događalo na relaciji Messi - klub. Pa glupo bi bilo reći da nema nikakve. Jer znaju svi na svijetu da kad Messi igra i kad je posve zadovoljan, onda igra i Barca. Koja je u La Ligi nakon pet utakmica tek na 12. mjestu s mršave dvije pobjede.

JUVENTUS - BARCELONA 0-2 No Cristiano, no party: Messi i Barca riješili bezopasni Juve, Morata će sigurno sanjati VAR

Ali Messi se jučerašnjim golom Juventusu još malo približio Ronaldu koji drži vrh vječne ljestvice strijelaca u Ligi prvaka sa 130 komada. Argentinac sada ima 13 manje.

I postoji još jedna kategorija između njega i Portugalca u kojoj ovaj drugi vodi. Asistencije. Messijeva jučerašnja Dembeleu za vodstvo u 14. minuti bila je 35. Ronaldo? Ima ih 38.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zadravec2 07.11.2020.

    Pa barcelona je pobjdila zahvaljujući čoravim sucima.Suditi penale samo da barcelona pobjedi.Kad je sudac svatio da će ih Real Betis rasturiti poseže za novim pomoći,isklućuje igraća Betisa i još sudi novi drugi poklon penal.O čemo vi pišete.Realu kad se sudi penal cjela Baskija je na nogama.Barcelona je danas trebala izgubiti.!!!! O kojoj petardi vi pišete i neko čudu od patuljka.Inaće rezultat je , Sudac:Betis 5:2 za patuljka.

  • johnny001122 29.10.2020.

    Vise nije glavni Penaldo, tu je sad Penalessi.

  • banalni kanjon 29.10.2020.

    Puca Mesiju za Ligu prvaka and so on.Plaća umanjena za 70% po zdanjim info,nema publike,tv prava umanjena za 50%.Daklem.Kladare u sprezi sa klubovima dogovaraju rezultate a neinformirane budale pune proračun za isplate listića raznim Mesijima i Ronaldotima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare