To je to što me zanima!

Pa vi gubite: Trener Leipziga kaznio igrače sa - suknjama!

Uveo je Rangnick brojna nova pravila - obroci su odsad uvijek u isto vrijeme, mobiteli su zabranjeni u svim bitnim prostorijama, a u svlačionici se smije čuti samo njemački i engleski...
Vidi originalni članak

Trener RB Leipziga Ralf Rangnick uveo je pomalo neobične metode... Shvatio je da klasično novčano kažnjavanje na igrače s bogatim plaćama naročito i ne utječe, pa ih odsad kažnjava - kolom (ne)sreće!

- U svlačionici se nalazi kolo sreće, koje ima polja s različitim kaznama - objasnio je lukavi trener.

- Kazne rijetko rade razliku, a igrače najviše boli kad nemaju toliko slobodnog vremena, zato su tu polja poput tri sata rada u našem navijačkom dućanu - nadodao je.

Neke od nagrada, uz rad u dućanu su posluživanje u klupskom kafiću, vođenje turističkih tura po stadionu ili pak košenje travnjaka, treniranje u baletnim suknjicama, sudjelovanje na utakmicama mlađih kategorija ili pak punjenje vode svim suigračima...

Uveo je Rangnick brojna nova pravila - obroci su odsad uvijek u isto vrijeme, mobiteli su zabranjeni u svim bitnim prostorijama, a u svlačionici se smije čuti samo njemački i engleski. Očito ga je loš start u sezonu naveo na drastično uvođenje discipline!

VIDI OVO! KVIZ: Koji si tenisač?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mandrillost 14.09.2018.

    I kada zaredaju dva tri losa rezultata, letit ce on i metode

  • Simulacija_stimulacija 14.09.2018.

    Haha. Super!

  • ChandlerBing4 14.09.2018.

    Keita Balde zatražio transfer u Leipzig

Komentiraj...
Vidi sve komentare