To je to što me zanima!

Pacman Jones istukao vlastitog tjelohranitelja

Privođen je zbog tučnjava, pucnjava, a zbog nagle ćudi suspendiran je na godinu dana. Naravno, riječ je o Adamu 'Pacmanu' Jonesu
Vidi originalni članak

Brojna policijska privođenja, pa čak niti godišnja suspenzija od strane NFL-a nisu uspjele smiriti nestašnog igrača Dallas Cowboysa Adama Jonesa. Popularni "Pacman" ponovno je sudjelovao u tučnjavi, a ovog puta zakačio se s vlastitim tjelesnim čuvarem. Sve se odvilo u jednom hotelu u Dallasu, a navodno je u svađu bila uključena i jedna ženska osoba. No nakon što je policija pristigla na mjesto događaja, nitko od gostiju ili zaposlenika nije želio pričati o incidentu. Čini se da svjedoka nije bilo, iako je iza Adama i njegovog tjelohranitelja ostalo samo hrpa razbijenog stakla u lobiju hotela. Obojica su nakon kraćeg razgovora puštena na slobodu, a tjelohranitelj ne misli podignuti tužbu. Radi se, kaže, o privatnoj stvari.
Pacman Jones u posljednjih nekoliko godina prvlači mnogo pažnje, ali ne zbog svojih sportskih diostignuća, već zbog incidenata. Od kad je 2005. stigao u NFL ligu, šest puta je priveden zbog remećenja javnog reda i mira, ali i zbog sudjelovanja u pucnjavi u jednom striptiz baru u Las Vegasu. Zbog čestih incidenata, u travnju 2007. godine suspendian je na jednu sezonu neigranja od strane NFL-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cepuljni 10.10.2008.

    e da je samo zenu,da nije i njega .........

  • johny7 09.10.2008.

    po ovom textu tjelohranitelj mu je ženu guzio

Komentiraj...
Vidi sve komentare