To je to što me zanima!

Padaju najbolji: Derrick Rose, Kobe Bryant, a sada i Durant

BOLOVANJE Kevin Durant novi je superstar na bolovanju. Uz Derricka Rosea, Kobea Bryanta, Carmela Anthonyja i Dwighta Howarda dio je velike petorke ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Mi smo jedno veliko bratstvo. Kad vidite nekog svoga kako se muči, nije vam lako. Ovo je velik gubitak za NBA ligu, rekao je LeBron James kad je čuo da je Kevin Durant završio sezonu.

- Dugoročno zdravlje je prioritet - objasnio je Sam Presti, šef Oklahoma City Thundera, zašto je lanjski MVP lige otišao na operaciju stopala poslije samo 27 odigranih utakmica.

Pridružio se cijelom nizu superzvijezda koje su ozlijeđene, sad biste već mogli složiti petorku za naslov: Derrick Rose, Kobe Bryant, Durant, Carmelo Anthony i Dwight Howard. Strah od ozbiljnije ozljede ušao je u kosti i najvećim zvijezdama, a najgori dio za Duranta je što je ljetos pokušao pobjeći od ozljede. Doslovno.

- Kad sam vidio lom noge Paula Georgea, zaboravio sam sve razloge zbog kojih bih igrao za SAD - rekao je i odustao od SP-a u Španjolskoj.

Amerikanci su i bez njega došli do naslova. Oklahoma za takvo što u NBA-u nema ni teoretsku šansu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jedi_sira_brateuu 29.03.2015.

    Howard igra nije ozlijeđen, a i Rose se vraća u roku tjedan-dva

  • strmi007 29.03.2015.

    Kod njih je ligaj ako zahtjevna , pa svake sezone nekoliko zvijezda bude ozljeđeno veći dio sezone ili cijelu sezonu

  • Danilo Pravedni III. 29.03.2015.

    "Amerikanci su i bez njega došli do naslova. Oklahoma za takvo što u NBA-u nema ni teoretsku šansu." Kako momcad koja je na 8. mjestu, koje vodi u playoff, i ima 3 pobjede vise od Pelicansa nema ni teoretsku sansu da postane prvak?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare