To je to što me zanima!

Padavičari, odzvonilo vam je! Englezi kaznili prvog glumca

Oumar Niasse, senegalski napadač Evertona, prva je žrtva novih pravila u engleskoj ligi po kojima se kažnjava simuliranje. Dobio je dvije utakmice kazne za penal koji je iznudio protiv Crystal Palacea
Vidi originalni članak

Engleski savez krenuo je u obračun s glumcima na travnjacima koji svojim simuliranjem uništavaju nogomet. Prva žrtva je Oumar Niasse, senegalski napadač Evertona, koji je za vikend odglumio penal u gostima kod Crystal Palacea (2-2).

POGLEDAJTE VIDEO

 

Niasse je u petoj minuti pao kao da ga je odalamio tanker, a na snimci jedva da se vidi kontakt. Engleski nogometni savez donio je nova pravila o kaznama za simuliranje još u svibnju ove godine, ali Niasse je prvi koji je prema njima kažnjen.

Propustit će dvije utakmice u Premierligi, protiv Southamptona i West Hama. Otegnotna okolnost vjerojatno je i igračev iskaz u kojem je rekao kako nije simulirao. 

- Ljudi kažu da sam pao lako, ne znam, moram pogledati video. Htio sam ga predriblati i osjetio sam kontakt i nakon toga pao. Nisam mogao ništa drugo, trčao sam brzo - pokuašao je Niasse uvjeriti sve da nije odglumio penal.

Sreća pa postoje kamere. 

VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Bulo 23.11.2017.

    Soudani padavičar ne bi treba više ni igrat. Nema te utakmice di se on ne strmopizdi u kaznenom prostoru. E al nećemo mi skoro gledat taj film.

  • papalino1 23.11.2017.

    nisi ti do koljena epileptičaru sudaniju

  • sena2 23.11.2017.

    Pa Real onda u pola utakmica nebi imao dovoljno igraca za prvih 11

Komentiraj...
Vidi sve komentare