To je to što me zanima!

Pala i prva momčad lige! Šesta uzastopna pobjeda 'medvjeda'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je u petak aktualni prvak Linz prošao s 'petardom' u mreži, prva momčad lige Villach pala je s identičnih 5-1 u Ledenoj! Brandon Buck je zabio tri gola
Vidi originalni članak

Iduće tri utakmice igramo kod kuće, vjerujem da ćemo srušiti rekord, najavio je 'medvjed' Nathan Perkovich pohod na obaranje prošlosezonskog niza od sedam pobjeda u EBEL ligi.

Sudeći prema pobjedničkoj 'groznici', koja je zahvatila Medveščak sasvim je izgledno da će postaviti novi rekord nakon što je zagrebačka momčad u punoj Ledenoj 'pomela' prvoplasiranu momčad EBEL lige Villach!

Prije nekoliko dana s 'petardom' je pao aktualni prvak Linz, a u nedjelju su s identičnih 5-1 pregazili momčad Rekorda! Time su ostvarili šestu pobjedu u nizu te svrgnuli Villach s prvog mjesta.

- Treći dio odigrali smo najbolje već nakon dugo vremena. Igrali smo sa strašću, prezadovoljan sam - komentirao je trener Medveščaka Marty Raymond.

Junak utakmice je Brandon Buck, koji je zabio tri od Medveščakovih pet golova (dva s igračem manje), Kostović je zabio drugi, dok je posljednji zabio pojačanje iz NHL-a Dustin Jeffrey.

- Igrali smo fantatično kao momčad, bio je ovo odličan hokej i zato smo pobijedili jednu od najboljih momčadi lige - rekao je trostruki strijelac Buck.

Buck je doveo 'medvjede' u vodstvo u 5. minuti, a četiri minute kasnije Kostović je povisio na 2-0. Villach se vratio u igru u 15. minuti golom Pewacha za 2-1. Dok su mreže mirovale u drugoj trećini, Medveščak je u posljednjoj fazi utakmice dotukao protivnika s tri gola. Buck je unutar samo jedne minute dao dva gola, a konačnih 5-1 postavio je Jeffrey u 54. minuti.

Medveščak je i dalje treći na ljestvici te se sad drugoplasiranom Villachu primaknuo na dva boda zaostatka. U sljedećem kolu 'medvjedi' dočekuju petoplasirani Znojmo u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • barby-barby 29.10.2012.

    sad kad sponzoruše navale na hokejaše....

  • libeluli 29.10.2012.

    Bravo "medonje", veselim se susretu u Areni... samo Zig Zag

  • TražimPrave Dojave 29.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare