To je to što me zanima!

Pali su i susjedi Slovenci! Mladi 'kauboji' u četvrtfinalu SP-a

Pred našim je rukometašima sada susret posljednjeg kola i vjerojatno najteži ispit do sad - Mađari, koji su ugrozili nastup u četvrtfinalu izgubivši od Portugala 31-29
Vidi originalni članak

Hrvatska U19 rukometna reprezentacija osigurala je četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

Naši mlađi juniori slavili su u Varaždinu protiv susjeda Slovenaca s 32-25 i tako ostali stopostotni nakon četiri susreta na svjetskoj smotri. Najbolji igrač utakmice bio je Tonći Ivanišević, koji je zabio sedam golova.

Pred našim je rukometašima sada susret posljednjeg kola i vjerojatno najteži ispit do sad - Mađari, koji su ugrozili nastup u četvrtfinalu izgubivši od Portugala 31-29.

IDEMO U DRUGI KRUG Hrvatski rukometaši razbili su Ruandu na SP-u čak 36 razlike

Hrvatska će i u slučaju poraza igrati u četvrtfinalu, a tamo će joj protivnik biti Španjolska ili Egipat, koji će se u zadnjem kolu grupe 2 boriti za prvo mjesto.

- Hvala dečkima, hvala divnoj publici koja nas je bodrila. Vrlo brzo smo dobili jedan crveni karton, pa drugi crveni karton, ali ja uvijek kažem da je snaga ekipe u kolektivu i to se danas pokazalo - kazao je izbornik Krešo Ivanković

- Ispoštovali smo sve što smo dogovorili i to je rezultiralo ovakvim rezultatom, ali moramo još to prije zaboraviti ovu utakmicu i završiti ovu grupu s dvije pobjede - dodao je kapetan Maksimilijan Molc.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LukaCrnoja 08.08.2023.

    Nismo jos osigurali cetvrtfinale!

  • Marko Fi 07.08.2023.

    Dečeci samo naprijed hrabro, sjajni ste kako god neka bude!!!

  • đejms bond 07.08.2023.

    Bravo dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare