To je to što me zanima!

Pandžić pobjedom postala najbolja hrvatska igračica

Jelena Pandžić, 189. tenisačica svijeta koja prije godinu dana nije imala renking, šokirala je Severine Bremond u 1. kolu Roland Garrosa
Vidi originalni članak

Igrala sam tri godine na koledžu Fresno State u SAD-u. I tamo nisam niti set izgubila. I zato sam odlučila još jednom probati igrati međuprofesionalkama. Osvojila sam četiri Futuresa prošle godine i to jepresudilo. I zato sam danas na Roland Garrosu, nije skidala osmijeh Jelena Pandžić koja je 4-6, 6-3, 6-2 pobijedila Francuskinju Severine Bremond u 1.kolu.
Kada je istrčala na "jedinicu" gotovo se tresla od nervoze. U trećem setu, međutim, Jelena je već izgledala kao da je svaki dan na Grand Slam turnirima.
- Studirala sam psihologiju u SAD-u pa je pomoglo u ovakim trenucima, haha. Imala sam više strpljenja i zato sam u drugome kolu - izjavila je tenisačica koja prije 12 mjeseci nije postojala na renking listi.
S novih 91 bodova od ponedjeljka će Splićanka biti najbolja hrvatska tenisačica na Touru.
- Je, dosta mi znači. Sljedeće godine bi htjela igrati za Fed Cup
reprezentaciju, rekla je nova zvijezda hrvatskog tenisa koja tri godine uopće nije igrala na zemljanoj podlozi. U rukama je čvrsto držala snimku meča.
- Još nekoliko ću je puta gledati, zaključila je i vesela napustila svoju prvu konferenciju.

'ŠOPING ZA 23.760 EURA'
Ajme, u karijeri nisam nikada toliko zaradila. Stvarno ću imati za dobaršoping. Kupit ću si robe da izgledam kao prava tenisačica, izjavila je Jelena Pandžić koja je prolazom u drugo kolo zaradila najmanje 23.760 eura. Što je dvostruko više nego što je inkasirala u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare