To je to što me zanima!

Panika: Ozlijeđeni su Ronaldo, Zlatan, Costa, Pique i Verrati

Ozljede bi, čini se, mogle krojiti i samu završnicu Lige prvaka ove sezone. Ibra će sigurno propustiti uzvrat protiv Chelseaja. Atletico će protiv Barce biti bez Coste...
Vidi originalni članak

Slavili su u Parizu veliki trijumf nad Chelseajem, ali Laurent Blanc, trener “prinčeva”, baš i nije uživao pijući šampanjac.

Blancu je pao mrak na oči dvadesetak minuta prije kraja. Zlatan Ibrahimović napustio je Park prinčeva u 69. minuti utakmice. Ozlijedio je mišić, a Le Parisien piše kako ga neće biti na travnjaku nekoliko tjedana, no sve će biti jasnije nakon detaljnih pregleda. Bez Ibre neće biti lako na Stamford Bridgeu obraniti 3-1.

Real se poigrao s Borussijom Dortmund, ali razloga za paniku imaju i navijači Reala. Cristiano Ronaldo je s bolnom grimasom napustio travnjak desetak minuta prije kraja.

- Osjetio je da ga boli, pa sam ga izvadio za svaki slučaj. Htio sam ga odmoriti za sljedeće utakmice - pokušao je navijače umiriti trener Carlo Ancelotti.

Atletico će u “lov” na prvi, povijesni polufinale Lige prvaka, bez najboljeg igrača Diega Coste. I njemu je stradao mišić.

- Ne mogu igrati iduće srijede. Nisam klonuo duhom, ali nažalost, ne mogu pomoći suigračima - rekao je Costa, koji je “kriv” za ozljedu Piquea.

Barcelonin stoper nezgodno je pao nakon duela s Costom. Prema prvim informacijama, neće ga biti četiri tjedna, ozlijedio je kuk. Zbog toga će Barcelona u posljednjih mjesec dana sezone ići po tri trofeja bez pola obrane. 

Ozljede bi, čini se, mogle krojiti i samu završnicu Lige prvaka ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 05.04.2014.

    real je pobjedio borussiu 3-0,zato im neće biti teško u uzvratu.a parizu bez ibrahimovća i veratija, barceloni bez piqeua i atletico madridu bez coste će biti teže

  • SWEET CHILD 04.04.2014.

    nešto mi govori da će svi oni biti nekako skrpani za uzvratne utakmice... :))

  • madridista-de-corazon 04.04.2014.

    CR nije ozljeđen,samo je zatražio odmor ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare