To je to što me zanima!

Pao Bangladeš: Štimac i Indija pobijedili nakon dvije godine!

Chhetri je spasio Štimca od neslavnog rekorda! Naime, sutrašnjim bi danom prošle točno dvije godine od njegove posljednje pobjede! Za tjedan dana dolaze im Afganistanci
Vidi originalni članak

Indijska nogometna reprezentacija srušila je u 9. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Bangladeš s 2-0. Momčad Igora Štimca već odavno zna da Mundijal neće vidjeti, no svejedno želi zadržati 3. poziciju u skupini budući da će im to olakšati posao za plasman na Azijski kup.

Bila je to 14. utakmica hrvatskog stratega na klupi Indijske reprezentacije te druga pobjeda! Prva, ako uzmemo u obzir samo službene utakmice. Osim dvije pobjede, Indija je pod njegovim vodstvom odigrala i pet puta neriješeno te izgubila čak sedam puta, a najveći poraz bio im je od Ujedinjenih Arapskih Emirata sa čak 6-0. Ali, bila je prijateljska pa 'ajde.

NE IDE MU Štimčev debakl s Indijcima: Primili šest golova od UAE-a!

Oba gola za Indijce zabio je najbolji strijelac Sunil Chhetri. Njegov 73. gol u dresu indijske reprezentacije možete pogledati OVDJE, a 74. OVDJE.

Chhetri je tako spasio Štimca od neslavnog rekorda! Naime, sutrašnjim bi danom prošle točno dvije godine od njegove posljednje pobjede! Tada je slavio protiv Tajlanda na Kings Cupu.

Indija posljednju utakmicu kvalifikacija za SP igra protiv Afganistana 15. lipnja.

TOTALNI LOCKDOWN Štimac: U Indiji su pretrpane bolnice, nedostaje im kisika...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VOLBEAT 08.06.2021.

    Ha, ha, pao moćni Bangladeš...

  • HatersGonnaHate 08.06.2021.

    nitko nece stimca pobjeđivat 2 godine u komadu!

  • 07.06.2021.

    lijepi golovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare