To je to što me zanima!

Pao dogovor: Theo Walcott će potpisati ugovor s Arsenalom?

Engleski nogometaš i napadač Arsenala Theo Walcott spreman je, prema pisanju britanskih medija, potpisati produljenje suradnje s londonskim klubom s Emiratesa
Vidi originalni članak

Walcott, kojem trenutni ugovor istječe na ljeto ove godine, je već u dva navrata odbio klupsku ponudu od 75 tisuća funti tjedno. No, s obzirom na sjajnu formu u kojoj igra u posljednjim tjednima, Arsenal je odlučio probiti svoj fiksni budžet i ponuditi svojem ponajboljem igraču 90 tisuća tjedno!

Prema pisanju Metroa, Walcott je navodno zadovoljan ponuđenim ugovorom, te bi se u narednih nekoliko dana dvije strane (igrač i klub) ponovno trebale sastati i potpisom zaključiti dugotrajan proces.

Menadžeru "topnika" Arseneu Wengeru zasigurno će pasti veliki kamen sa srca s obzirom da je u proteklih nekoliko sezona tužna pogleda gledao kako iz kluba odlaze Samir Nasri, Cesca Fabregas, te minulog ljeta Robin van Persie.

Walcott je, podsjetimo, u Arsenal stigao 2006. godine iz Southamptona kao 16-godišnjak, a do danas je odigrao preko 160 utakmica u dresu "topnika", te upisao 30 nastupa u dresu reprezentacije Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • chezza91 02.01.2013.

    van persie me razočarao kad je otišao, al theo će mi srce slomit ako ode... ostani, molim te!

  • Legenda17 02.01.2013.

    Dođi u United, evo vama izrod Nani

  • ronaldo-united 02.01.2013.

    Jadan je,jadno je o tome da se prica.Arsenal mu je sve dao.Napravio ga igracem,covjekom a on razmislja ocel produzit ili ne????

Komentiraj...
Vidi sve komentare