To je to što me zanima!

Pao na žensku hrabrost: Bartra želi naći navijačicu Borussije...

Želim upoznati ovu ženu! Hoćete li mi pomoći? Želim joj pokloniti dres, napisao je stoper Borussije Marc Bartra poslije Rurskog derbija. Naime, zapazio ju je samu okruženu Schalkeovim navijačima...
Vidi originalni članak

Španjolac Marc Bartra (26) zamijenio je dres Barcelone za onaj Borussije Dortmund prethodnog ljeta kako bi igrao što više. Rođeni Katalonac sreću je potražio u Njemačkoj, no rezultati Borussije u Bundesligi i nisu nešto očarajuvaći.

Ipak, igraju u četvrtfinalu Lige prvaka gdje ih čeka Monaco, pa se sezona još stigne popraviti.

A da bi popravio i svoju svakodnevicu, stasiti je stoper našao način. Način koji će se svidjeti i osobi koju je izabrao.

Naime, za vrijeme Rurskog derbija Schalkea i Borussije u subotu u Gelsenkirchenu (1-1), Batra je odlučio nagraditi navijačicu Dortmunda na tribinama koja sjedi sama okružena navijačima ljutog rivala i odlučio je potražiti putem interneta.

- Želim upoznati ovu ženu! Hoćete li mi pomoći? Želim joj pokloniti dres - napisao je na Twitteru uz priloženu fotografiju.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nijetebriga 03.04.2017.

    Mozda je bracni par on iz Koelna ona iz Dortmunda.on za Sch. ona za BVB sta je tu hrabro.. moja susjeda je Poljakinja muz Njem. Na SP-ima i EP-ima ona u trikou poljaka navija za Poljsku on za Njem.

  • It's kišing 03.04.2017.

    A nije mu palo na pamet da su to oko nje njeni frendovi...mozda muz, decko...itd... Neš ti hrabrosti... Nego se Bartri prijeblo...ali nece ici...hahaha

  • KOMANDO_1 03.04.2017.

    Naime, za vrijeme Rurskog derbija Schalkea i Borussije u subotu u Gelsenkirchenu (novinaru daj otkaz)

Komentiraj...
Vidi sve komentare