To je to što me zanima!

Pao, razbio je BMX, ozlijedio rame i osvojio - drugo mjesto!

Doskok je bio toliko snažan da mi se zadnji kotač slomio i pao sam na rampu! Iako sam se vratio na noge, sve je možda i djelovalo bezazleno, no ozbiljno sam uganuo gležanj i ozlijedio rame, rekao je Ranteš
Vidi originalni članak

Naš najbolji vozač BMX-a, Marin Ranteš, osvojio je drugo mjesto na Svjetskom BMX kupu u Japanu, usprkos padu pri doskoku na rampu. 

Ranteš se prošlog vikenda natjecao na prvoj etapi BMX lige FISE (Festival International des Sports Extremes) u Hirošimi, u Japanu. Izveo je dva iznimno zahtjevna trika: "720 tailwhip" i "backflip double tailwhip", koja još niti jedan vozač nije napravio na tako velikim elementima.

Međutim, tijekom posljednjeg dana naš vozač je doskokom preko rampe pao te doživio ozljedu i uništio svoj bicikl...

POGLEDAJTE PAD:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Doskok je bio toliko snažan da mi se zadnji kotač slomio i pao sam na rampu! Iako sam se vratio na noge, sve je možda i djelovalo bezazleno, no ozbiljno sam uganuo gležanj i ozlijedio rame. Unatoč ozljedi, moj trik je proglašen drugim najboljim trikom u konkurenciji od 75 vozača što mi je posebno drago. Za mene nema predaje, sljedeća etapa je francuski Montpellier početkom svibnja, na kojem ću opet dati sve od sebe - javio je iz Japana Marin Ranteš.

Marin utrkama u Japanu planira izboriti svoje mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., kao jedini predstavnik Hrvatske u BMX-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare