To je to što me zanima!

Pao vodeći u Premier ligi: Villa bolja od Chelseaja

Aston Villa je na svom terenu pobijedila vodeću momčad engleske Premier lige, iako su gosti poveli. Dva gola Chelsea je dobio nakon kornera
Vidi originalni članak

Chelsea je na Villa Park došao po pobjedu. Međutim, domaća Aston Villa imala je nešto reći o tome. Hrabro su krenuli u utakmicu igrači Ville i bili su ravnopravan suparnik vodećoj momčadi Premier lige. Ipak, gosti su prvi zabili nakon što golman Ville, Friedel, nije baš najbolje reagirao na udarac Drogbe. Bio je to sedmi gol Didiera Drogbe u sezoni čime se izjednačio s Darrenom Bentom iz Sunderlanda na drugom mjestu ljestvice strijelaca. Prvi je i dalje igrač Liverpoola Fernando Torresa sa osam pogodaka. Villa se nije mirila sa gubitkom od jednog gola i napala je Chelsea. Branič Richard Dunne zabio je za 1-1 nakon kornera i opće slavlje na Villa Parku. U drugom je dijelu Aston Villa zabila isto kao i u prvom, nakon kornera, samo se promijenio strijelac. Ovoga puta zabio je James Collins, što se pokazalo kao ključan gol jer Chelsea do kraja nije uspio zabiti. Imali su gosti iz Londona čak 68 posto loptu u posjedu i uputili 21 udarac prema golu Ville, ali to im nije pomoglo da izbjegnu poraz.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • borovcanin 17.10.2009.

    dobro da se nisam kladio

  • Sick Sick Bastard 17.10.2009.

    Hhahahahahaahahhaahahah oooodlična izjava od ancelottija da neće izgubit ove sezone hahahahha dugo je trajao pobjenički niz hahahahahahahaahahahahah.

  • ducy18vk 17.10.2009.

    fantasticna igra aston ville...borili su se do zadnje sekunde...i zasluzeno pobijedili

Komentiraj...
Vidi sve komentare