To je to što me zanima!

PAOK na krilima Hrvata Mišića ponovno je na vrhu grčke lige...

PAOK je nakon dva kola vodeća momčad grčke lige. Za aktualnog prvaka igra i bivši igrač Rijeke Josip Mišić. On je u prvome kolu zabio gol, a u 2. je asistirao. U sjajnoj je formi 25-godišnji Vinkovčanin
Vidi originalni članak

Josip Mišić je najbolji igrač PAOK-a na početku grčkog prvenstva. Veznjak koji je na posudbi iz Sportinga, igra sjajno, zbog njegovih je partija aktualni prvak na čelu prvenstva sa šest bodova nakon dva kola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši igrač Rijeke u prvome je kolu zabio gol u pobjedi protiv Panaitolikosa 2-1, a u drugom je kolu asistirao u pobjedi 2-1 protiv Panioniosa.

U subotu PAOK gostuje kod Atromitosa, a Mišić će ponovno biti u prvih 11. Njegova je momčad ispala iz Europe, ali zato ima velike ambicije u grčkom prvenstvu. Čeka ih velika borba za naslov s Olympiacosom. 

- Bit će to velika borba za naslov, ali PAOK bi opet mogao biti u prednosti. Josip Mišić je sjajno ušao u ovu sezonu. Trener Abel Ferreira mu jako vjeruje na početku prvenstva, a Josip je svojim igrama pokazao da se radi o odličnom igraču - rekao nam je kolega Manos, novinar koji godinama prati klub iz Soluna i dodao:

- Josipa trener u ovim utakmicama koristi na pozicijama bliže golu. Na pozicije osmice ili desetke. Ta pozicija Mišiću jako odgovara. Gol i asistencija na početku sezone, zbog njega je PAOK na vrhu lige.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • maestro2 13.09.2019.

    Mišić nije Vinkovčanin..

  • Kićo-Os 13.09.2019.

    Vjerojatno ste mislili napisati bivši igrač Osijeka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare