To je to što me zanima!

Papa: Maradona je podbacio s ljudske strane, Messi je dobar, ali ovaj Brazilac je bio gospodin

Unatoč rivalstvu između Brazila i Argentine, papa Franjo se odlučio za neočekivani izbor. U intervjuu za RAI ispričao je svoja iskustva s velikanima
Vidi originalni članak

Leo Messi osvojio je osmu Zlatnu loptu i tako dodao još jedan argument na svoju stranu kada se priča o najvećim nogometašima ikada. Jedan od najvećih konkurenata Messiju u ovoj vječitoj raspravi je njegov sunarodnjak Diego Armando Maradona. Obojica dolaze iz Buenos Airesa, a iz glavnog grada Argentine dolazi i papa Franjo koji je otkrio tko je za njega najveći nogometaš ikada.

IZRAEL I PALESTINA Papa: Za rješenje sukoba treba jasno definirati dvije države

Unatoč rivalstvu između Brazila i Argentine, Papa Franjo se odlučio za neočekivani izbor. U intervjuu za RAI ispričao je svoja iskustva s velikanima nogometa. 

- Maradona je bio fantastičan igrač, ali podbacio je kao čovjek. Nisu mu pomogli oni koji su ga slavili. Bio me došao posjetiti, a nedugo nakon toga je preminuo. Zanimljivo, puno sportaša loše završi. Messi je gospodin, jako je korektan. No, za mene je najveći Pele, čovjek sa srcem - rekao je papa Franjo i dodao:

NALJUTIO SE VIDEO Messi: 'Javno si pokazao naše poruke! K***n sine...'

- Razgovarali smo kada smo se sreli u avionu za Buenos Aires. Pokazao je veliku ljudskost. Sva trojica su velikani, svatko na svoj način. Messi je dobar u ovom trenutku, a Pele je također bio - odgovorio je Papa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 02.11.2023.

    a silovatelj Kathryn Mayorga , plasticni Cristiano?

  • 02.11.2023.

    Jedino Goran Karan

  • Ilija rukavina 02.11.2023.

    Mesi je pokazao svoj karakter na zadnjem svjetskom prvenstvu pogotovo loš dojam kao čovjek kad je igrao protiv Hrvatske. Pele je vrh a Maradona igračina sa srcem.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare