To je to što me zanima!

Par je bebu nazvao Griezmann Mbappé, roditelji u problemima

u Francuskoj vlasti mogu odbiti prijedlog imena ako utvrde da se ono protivi interesima djeteta i da bi dijete kasnije zbog imena moglo imati problema. Ime Griezmann Mbappé je itekako 'rizično'
Vidi originalni članak

Griezmann Mbappé. Tako je jedan francuski par odlučio nazvati svoje novorođenče, nošen euforijom sa Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje su Francuzi postali svjetski prvaci.

Ali, naišli su na prepreku jer u Francuskoj vlasti mogu odbiti prijedlog imena ako utvrde da se ono protivi interesima djeteta i da bi dijete kasnije zbog imena moglo imati problema.

Beba je rođena ranije ovog mjeseca u Briveu, upisana je pod imenom Griezmann Mbappé, ali ako sudac tako naloži, uklonit će se iz registra. U tom slučaju, roditelji će morati odabrati novo ime djetetu.

Ovo nije prvi put da su vlasti u Francuskoj ispravljale nesuvisle ideje roditelja. Tako je 2015. godine sud zabranio roditeljima da djevojčicu nazovu Nutella te je odredio novo ime - Ella.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LebronJordan23 01.12.2018.

    Hahah nazvali dijete po švabi i Afrikanci, bravo francuzici

  • Čiča_Gliša 30.11.2018.

    Ironično, francusko dijete dobiva ime po dvojici ne-francuza.

  • zekica 30.11.2018.

    Pita indijanac poglavicu. Ti si naš poglavica, moj otac, reci ti meni kako se djeci odabiru imena? Pa jednostavno. Kad se rodi dijete, izađemo iz šatora, i prvo što vidimo po tome dajemo ime. Kad se rodila tvoja sestra, vani je bilo vedro i sunčano, pa smo ju nazvali Lijepi dan. Kad se rodio tvoj brat, ugledali smo bika koji je sjeo na travu i nazvali smo ga Bik koji sjedi. A zašto me to pitaš Dva psa koji se je*u?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare