To je to što me zanima!

Paragvajci nakon pobjede: Bog je bio na našoj strani

I sada kada nam je Bog pomogao mi želimo još, želimo još dalje, rekao je presretni paragvajski izbornik Martino nakon prolaza u četvrtfinale SP-a
Vidi originalni članak

Nogometaši Paragvaja izborili su plasman u četvrtfinale SP-a. Nakon lutrije penala, izbacili su Japan. Paragvaj je prvi put u svojoj povijesti izborio proboj među osam najboljih reprezentacija na Mundijalu.
- Bog je bio na našoj strani. I sada kada nam je pomogao želimo još, želimo još dalje - rekao je paragvajski izbornik Gerardo Martino.
Bogu je zahvaljivao i napadač Oscar Cardozo koji je uspješno izveo posljednju seriju izvođenja penala, te golom donio konačno slavlje od 5-3.
- Nikada nismo bili ovako daleko, hej, nikada u povijesti. Hvala Bogu, hvala mu što nam je pomogao. Japan je bio nezgodan, bila je to teška utakmica, ali našoj sreći sada nema kraja. Sretan sam i osobno jer sam zabio zadnji, ključni penal. Hvala Bogu na svemu - presretno je komentirao Cardozo.
Manje je sretan, ali ponosom ispunjen bio izbornik Japana Takeshi Okada:
- Preuzimam potpunu odgovornost, moji su igrači bili sjajni i na njih sam ponosan. Također, učinili su Japan i cijelu Aziju ponosnom.
- Nisam zadovoljan time što nismo postigli gol i žalim što je za nas Svjetsko prvenstvo završilo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kurcoslav 29.06.2010.

    Od 5 južnoameričkih repki na ovom SP, 4 su u četvrtfinalu, s tim da je Brazil izbacio Čile. Nema se kaj reć, strašni su

  • BERISLAE 29.06.2010.

    čestitke na prolazu,al glupo je reći bog je bio naš,šta onda bio je protiv Japana?A da ste izgubili onda Bog ne bi bio na vašoj strani,to mi glupo,nema Bog veze s tim,imali ste više sreće i gotovo.

  • torcida_dinamo 29.06.2010.

    ovi latinoamerikanci, previse manipuliraju Bogom. Jer prema njima, Bog voli jernike,a ne Ž\"nevjernike\" Japance. Strasno...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare