To je to što me zanima!

Paredes o transferu Brazilca: Neymar? Ma ostat će s nama...

"Puno razgovaram s Neymarom. Uvijek me nazove. Sada za vrijeme karantene razgovaramo videopozivima. Ostat će on s nama", rekao je Argentinac o mogućem odlasku Neymara iz Pariza
Vidi originalni članak

Igrač Paris Saint-Germaina, Leandro Paredes otkrio je još jedan detalj pred novi prijelazni rok. Po njemu, Neymar će ostati u Parizu unatoč pokušajima Barcelone da ga dovede. Kao i prošlo ljeto, Katalonci se i ovoga puta trude u na Camp Nou vratiti Brazilca kojega su u Pariz 2017. prodali za nevjerojatnih 222 milijuna eura. Očekuje se kako će i ovo ljeto Barcelona spremiti dobru ponudu za brazilsku zvijezdu, ali Paredes tvrdi da zna kako Neymar ne ide nikuda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Puno razgovaram s Neymarom. Uvijek me nazove. Sada za vrijeme karantene razgovaramo videopozivima - rekao je Argentinac za Fox Sports pa samo kratko dodao:

 - Ma ostat će on s nama.

Španjolska se javnost ipak nada da Paredesove tvrdnje nisu točne budući da Neymar odgađa potpis novog ugovora s Parižanima pa smatraju da je velika želja Brazilca opet doći i zaigrati sa svojim dobrim prijateljima Leom Messijem i Luisom Suarezom.

A LIGA PRVAKA?! Bolesne brojke: PSG Neymara plaća 4.3 milijuna eura po golu

'Imam nevjerojatnu momčad'

S druge strane, Argentinac je zadovoljan u PSG-u.

- Imam nevjerojatnu momčad sa sobom. Uživam u treniranju s njima, uživam i u utakmicama s njima, uživam dijeliti svlačionicu s njima svakoga dana - potvrdio je.

- PSG ima visok standard i puno je vodećih figura ovdje - zaključio je Paredes.

OTKRIO AGUIRRE Real i Barca se vraćaju od 20. lipnja! Ritam srijeda-nedjelja

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mm12m 09.05.2020.

    Se queda, rekao bi Pique

Komentiraj...
Vidi sve komentare