To je to što me zanima!

Pariz: Karlović ispao od Kiefera, Čilić dobio Seppija

Na turniru iz Masters serije Ivo Karlović je izgubio 6-4, 7-5 već u prvom kolu. Marin Čilić je ponijedio 7-6 (5), 6-2 i sada ide na Marcela Granollesa
Vidi originalni članak

U ogledu Ive Karlovića i Nicolasa Kiefera na servis njemačkog tenisača odigrana su 52 poena. Karlović je osvojio - četiri. Od toga je jedna dvostruka servis greška Kiefera, što znači da je najbolje plasirani Hrvat uspio uzeti "čak" tri poena na servis protivnika. Svoj je servis gubio po jednom u svakom setu i to je Nijemcu bilo dovoljno za sigurnu pobjedu u 1. kolu Pariza. Ivi 12 aseva nije pomoglo, za sat i 12 minuta je četvrti put zaredom izgubio od Kiefera. Dobio ga je jedino u njihovu prvom ogledu.
Marin Čilić je bolje prošao na startu turnira u pariškom Bercyju. S druge strane mreže stajao je Talijan Andreas Seppi, kojemu je Marin odmah na početku prvog seta pobjegao na 3-0. No Talijan je tada nanizao pet gemova zaredom i poveo 5-3. Međugorac se ipak odmah vratio, uzeo svoj drugi break u setu i izborio tie-break, u kojem je bio bolji 7-5. U drugom setu bilo je puno lakše, dvaput je izborio break i lako pobijedio.
U idućem kolu Čilića čeka španjolski tenisač Marcel Granolles, 58. igrač svijeta, koji je izbacio Ivana Ljubičića u kvalifikacijama za glavni turnir u Madridu. Ako Čilić preskoči i tu prepreku, u 3. kolu će vjerojatno igrati protiv Rogera Federera.

ATP PARIZ, 1. KOLO
Čilić - Seppi 7-6 (5), 6-2
Kiefer - Karlović 6-4, 7-5

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare