To je to što me zanima!

Pariz nije bezveze provocirao Haalanda - i on je njih dan prije

Parižani su očitati bukvicu Haalandu, zvijezdi njemačkog sastava. Igrači su odglumili njegovo slavlje gola 'meditacijom' jer je dan ranije na Instagramu objavio fotografiju s napisom: Pariz je moj grad, a ne vaš
Vidi originalni članak

Momčad PSG-a slavila je nad Borussijom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka rezultatom 2-0  (ukupno 3-2), što je bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale. Iako su mnogi očekivali da Parižani neće to baš tako lako riješiti, osobito nakon utakmice u Dortmundu, njemački sastav sinoć kao da nije bio na travnjaku. 

VIDEO: TKO JE TU LUD? PSG slavio s tisućama unatoč koroni, psovao i vrijeđao BVB

Tek nekoliko nerealiziranih šansi nije bilo dovoljno za zaustavljanje raspoloženog pariškog sastava, a iako je utakmica odigrana pred praznim tribinama, navijači Pariza okupili su se pred stadionom i u uzavreloj atmosferi bodrili svoje ljubimce.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Parižani pred Parkom prinčeva uz vatromet bodrili svoj PSG

Poslije utakmice su im se igrači i pridružili, ali prije toga su morali očitati bukvicu Haalandu, zvijezdi njemačkog sastava. Igrači su odglumili njegovo slavlje gola 'meditacijom' jer je dan ranije na društvenim mrežama objavio fotografiju s napisom:

- Pariz je moj grad, a ne vaš - na što su mu igrači Thomasa Tuchela odgovorili skupnom meditacijom, a onda je Neymar na Instagramu objavio fotografiju ispod koje je napisao:

PSG - BORUSSIA 2-0 Parižani stigli gol zaostatka i pobjedom ušli u četvrtfinale LP

- Pariz je naš grad, a ne tvoj. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lovac_u_mutnom 12.03.2020.

    Cuj, Neymar se javlja !!! Nije na nekoj žurci...?

  • Debeli marko sapit 12.03.2020.

    Hahaha, koje komplekse imaju kad ih jedan tinejdžer ovako uspije isprovocirati. Smiješan klubić koji ispada u sljedećem kolu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare