To je to što me zanima!

Parma ostala bez licencije, Torino umjesto nje u Europi

Klub je bez licencije ostao nakon što je otkriveno kako je od poreza 'sakriveno' skoro 300.000 eura prihoda. Iz kluba su se žalili na presudu, no žalba je odbijena...
Vidi originalni članak

Nakon što su u posljednjem kolu svladali Livorno i nakon što su im se poklopili neki drugi rezultati, igrači Parme proslavili su šesto mjesto na tablici Serie A , posljednje koje vodi na europsku scenu.

Međutim, momčad sa stadiona Ennio Tardini nije dobila Uefinu licenciju te će njeno mjesto u Europskoj ligi zauzeti Torino koji je u posljednjem kolu talijanskog prvenstva odigrao samo 2-2 protiv Fiorentine i tako zapravo poslao Parmu u Europu. Tragičar je tada bio Alessio Cerci koji je u posljednjim trenucima susreta promašio penal koji bi Torino odveo u Europsku ligu. Sigurni smo kako će upravo Cerci najviše proslaviti ovakav ishod, a još više će žaliti Milan koji je zbog minimalno lošije gol razlike iza Torina na tablici.

Momčad Parme ostala je bez licencije nakon što je otkriveno kako je od poreza 'sakriveno' nešto manje od 300.000 eura prihoda. Iz kluba su se žalili na presudu, no žalba je odbijena , a Cerci može odahnuti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ori1001 30.05.2014.

    katastrofa opet se izivljavaju na malim klubovima,mislim ako su u prekrsaju nek ih kaze al nek kriterij onda bude jednak za sve,a ne ovakve klubove izbacuju,a za psg city i slicne izmisljaju neke "kazne" da mogu reci da su ih kaznili...

  • strmi007 30.05.2014.

    šteta

  • TOMISLAVGRAD1 29.05.2014.

    uefa moze samo manje klubove izbacit a sto ne izbace jednu barcelonu koja duguje puno milijuna eura FUCK UEFA

Komentiraj...
Vidi sve komentare