To je to što me zanima!

Partizan srušio Split na Gripama

Splićani su, dakako, pružili puno bolji otpor nego u 1. kolu. Momčad Srđana Subotića je u posljednjoj četvrtini smanjila na -6 zahvaljujući trima vezanim tricama Perkovića, no na kraju je izgubila s 69-59
Vidi originalni članak

Raspored ABA lige definitivno nije pomazio Splićane. Nakon gostovanja i teškog poraza u Beogradu kod Crvene Zvezde, na Gripe je došao njezin najveći rival, Partizan, koji je također slavio (69-59) protiv Splita.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TRENER CIBONE Split slomio Cibose obranom: Prebili su nas i zasluženo slavili

Splićani su, dakako, pružili puno bolji otpor nego u 1. kolu. Prvu je četvrtinu naša momčad završila s 'pristojnim' zaostatkom -2, no ponovno se druga dionica pokazala odlučujućom. A nju je Partizan dobio s 21-9.

Srđan Subotić je uspio na predahu motivirati igrače koji su uoči posljednje četvrtine smanjili na -10 (53-43) pa zahvaljujući trima vezanim tricama Perkovića doći na -6, no onda su ponovno počeli griješiti pa je Partizan povratio osjetnu prednost koju je sačuvao do kraja susreta.

Upravo je i Toni Perković bio i najbolji pojedinac susreta s 17 poena, dok su kod Partizana 'double-double' učinak ostvarili Leday (15 koševa, 11 skokova) i Smailagić (12, 13).

ABA LIGA Zadar skoro priredio senzaciju: Partizan se provukao u završnici

Zadar, koji je u 1. kolu nastradao upravo od Partizana, sutra će igrati protiv Studentskog Centra, dok će Cibona parket u ponedjeljak protiv Mege.

POGLEDAJTE I MOJU PRIČU IVANA KATANUŠIĆA: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 01.10.2021.

    split he ive godine lošiji nego lani otišli najbolji igrači neiskusan trener stranci losi

  • 30.09.2021.

    Nije mi nikako jasno zašto naši još uvijek igraju u ligama odavno propale države!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare