To je to što me zanima!

Partizanovi navijači veličali su genocidnog zločinca Karadžića

Srpskom krvniku Radovanu Karadžiću, kojeg je haški sud osudio na 40 godina zatvora zbog genocida u BiH, Partizanovi navijači posvetili su transparent
Vidi originalni članak

Partizan je gostovao u Banja Luci u čast 90. godina tamošnjeg Borca. Utakmica je završila 0-0, a obilježila su je sramotna skandiranja Parizanovih Grobara u kojima su veličali genocidnog srpskog zločinca Radovana Karadžića.

Gostujući navijači razvili su veliki transparent podrške krvniku kojeg je sud u Haagu osudio na 40 godina zbog genocida, progona, istrebljivanja, ubojstva, deportacije, prisilnog premještanja, teroriziranja, protupravnih napada na civile i uzimanje taoca. 

Bivšem predsjedniku Republike Srpske i lideru bosanskih Srba navijači Partizana skandirali su uz upaljene bengalke i transparent:

"Dok je djece Partizana, pamtit će se ime Karadžića Radovana".

No neki domaći navijači su baš prijateljski dočekali Partizan. Grupa navijača Borca "Lešinari" postavila je šalove Parizana na ogradu te ih zapalila. 

Na početku utakmice navijači Borca priredili su bakljadu, a jedna bengalka pogodila je Partizanovog igrača Marka Golubovića. 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • 27.03.2016.

    To su moji decki, to je moj ponos !!! Pozdrav mojim "Grobarima" ma gdje bili !!! Moje srce je uvijek uz vas !!!!!

  • buki322 27.03.2016.

    Za dom spremni

  • Phobos1985 26.03.2016.

    Čuj navijači...balavurdija...ništa drugo......ali "ZA DOM, SPREMNI!" to je za svaku osudu...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare