To je to što me zanima!

Paša Express: Mario zabio tek 19 sekundi nakon što je ušao!

Mario Pašalić donio je pobjedu Atalanti u subotnjem derbiju Serie A protiv Rome golom u istoj minuti u kojoj je i ušao kao zamjena Zapati. Majstorija u suprotne rašlje oduševila je navijače u Bergamu
Vidi originalni članak

Minuta 59. Mario Pašalić ulazi u igru za završnicu utakmice Atalante i Rome pri rezultatu 1-1.

Minuta 59. još je u tijeku. Mario Pašalić zabija briljantan gol za pobjedu domaće momčadi 2-1. Prošlo je samo 19 sekundi!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativni veznjak pokazao se pravim džokerom s klupe u derbiju momčadi iz Bergama i Rimljana koji bi se mogao pokazati ključnim u borbi za četvrto mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka.

Pašalić je sjajno kombinirao s Robinom Gosensom i s desetak metara iskosa desnom nogom fino pogodio gornji lijevi kut gola Paua Lópeza. Sjajan gol, kao na videoigri. Sedmi ove sezone, peti u prvenstvu za Pašu. Razlika na ljestvici između ovih dvaju klubova sad je šest bodova.

Najbrži je to gol neke zamjene u talijanskom prvenstvu još od ožujka 2015., kad je Levan Mčedlidze za Empoli protiv Sassuola zabio nakon 14 sekundi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Edin Džeko doveo je Romu u vodstvo u 45. minuti, a izjednačio je José Luis Palomino u 50. minuti na asistenciju Berata Djimsitija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ..D a r k w o o d.. 16.02.2020.

    Zadnjih više godin si mislim kako taj dečko nema sreće sa trenerima i samo mu treba 10 tekmi kontinuiteta da se dokaže i eto ga, uspio je jer je dobio pravu priliku, prije toga je stalno selio i na kapaljku dobivao prilike a opet često asistirao i zabijao, ima malo Brozovićevskog a malo Badeljevskog u sebi, odlična kombinacija tog dvoje.

  • TheKop10 16.02.2020.

    Igračina!!!! Jedan od rijetkih koji će ego podrediti kolektivu i dati maksimum bez obzira na ulazak s klupe! “Zvijezdice”, ugledajte se na njega!!!

  • violetmind 15.02.2020.

    Bravo legendo👌eto dalicu sta ne igra pasalic non stop🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare