To je to što me zanima!

Pašalić: Chelseajevi doktori mi liječe leđa, tu sam već 3 tjedna

Sve skupa se malo oduljilo, gotovo dva mjeseca me nema na terenu, još od St. Etiennea, javio se Pašalić iz kampa Chelseaja, gdje svaki dan po tri sata odrađuje terapije, vježbe, jača muskulaturu, pliva
Vidi originalni članak

Mario Pašalić ozlijedio je leđa, nakon tretmana u Monacu pokušavao je zaigrati, no bol se vratila. Sad je u Londonu, u kampu Chelseaja odrađuje terapije, radi na jačanju muskulature i nada se skorom povratku.

- Sve skupa se malo oduljilo, gotovo dva mjeseca me nema na terenu, još od St. Etiennea - javio se Pašalić iz kampa Chelseaja, gdje svaki dan po tri sata odrađuje terapije, vježbe, jača muskulaturu, pliva...

- Osjetio sam bol u donjem dijelu leđa, a snimke su pokazale da mi se pomaknuo disk, malo ali dovoljno da iritira živac. Napravio sam pretrage, odradio terapije i vježbe u Monacu, i sve je bilo dobro, dok nisam istrčao na teren. Bol se vratila, pa sam konzultirao liječnike Chelseaja, koji su me pozvali u London i sad sam tu već tri tjedna. Ide na bolje, već radim s 50-60 posto intenziteta - kaže nam Mario pa nastavlja:

- Malo sam se mučio u početku, sad sam opet čist u glavi, ne razmišljam ni o čemu osim o tome da što prije ozdravim.

U ova tri tjedna koliko je u Chelseajevu kampu svakodnevno se sreće s igračima koje će danas-sutra zamijeniti.

- Mi koji radimo terapije dolazimo ili prije ili kasnije od njih. Vidimo se nakon utakmica, popričamo, pogotovo s Ivanovićem i Matićem - kaže kapetan U-21 reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ime korisnika 12.04.2016.

    ozlijeđem si , nema na Ep. Antolic ide

  • strmi007 12.04.2016.

    događa se

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 12.04.2016.

    Pašalić, Halilović, Pjaca, Čorić, Vlašić, Jedvaj, Brekalo.....ufffffff jedva čekam EP 2020

Komentiraj...
Vidi sve komentare