To je to što me zanima!

'Pašalić je rođen za Serie A, odrastao je gledajući Milan...'

On je nevjerojatno sretan, a u isto vrijeme i vrlo smiren. Takvi su vam Hrvati, uvijek imaju tipičnu reakciju. Ne pokazuju puno emocija, ali uvjeravam vas da je sretan zbog svoje odluke, kaže Cavaliere
Vidi originalni članak

Svi u Milanu će vidjeti zašto se toliko priča o njemu, rekao je agent Marija Pašalića Vincenzo Cavaliere za MilanNews.it.

Hrvatski veznjak i mladi reprezentativac Mario Pašalić (21) stigao je u Milan pod sumnjom da zbog ozbiljne ozljede leđa neće moći proći liječnički pregled. Iz stožera Milana došla je jasna naredba - dovedite specijalista koji će dokazati da je Pašalić zdrav. U protivnom, može početi pakirati kofere.

Mario je odradio neobično dug liječnički pregled koji je trajao dva dana, a na kraju svega izašao je ponosan i s osmijehom na licu.

- Sve je prošlo u redu. Pregled je bio neuobičajeno dug, ali drago mi je da sam novi igrač Milana - rekao je Pašalić nakon svega.

- On je nevjerojatno sretan, a u isto vrijeme i vrlo smiren. Takvi su vam Hrvati, uvijek imaju tipičnu reakciju. Ne pokazuju puno emocija, ali uvjeravam vas da je neizmjerno sretan zbog svoje odluke - rekao je Cavaliere pa nastavio:

- Može pokriti sve tri pozicije u veznom redu. Tehnički je potkovan, jak, igra s obje noge podjednako dobro... Može pokriti Montolivovu ulogu, ali može igrati i mezz'alu s lijeve ili desne strane. U Monacu je čak igrao i polušpicu. Broji preko 70 nastupa i nekoliko golova u najboljim ligama Europe, što mu donosi veliko iskustvo za njegove godine.

Pašalić je po dolasku u Milano rekao kako se oko cijelog kluba osjeti ozračje veličine. Posjetio je i memorijalni centar te muzej 'rossonera', a rekao je i kako bi bilo glupo govoriti da cijeli život želi igrati u Milanu, no da je njegov brat veliki navijač slavnog talijanskog kluba.

- On voli Milan, a u Hrvatskoj ima puno 'rossonera'. Odrastao je gledajući Milanove utakmice u Ligi prvaka. S nogometne točke gledišta, on je rođen za Serie A. Zbog svoje tehnike i fizičke nadmoći, ali i zato što je sjajan taktičar. On je pravi profesionalac - zaključio je Cavaliere.

Pašalić je u Milanovu muzeju posebno zastao kod dresa Zvonimira Bobana... Predugo je milanski velikan bio bez Hrvata u ključnoj ulozi. Hoće li se povijest ponoviti?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • parangal300 30.08.2016.

    Glupani...ne mozete zonglirati do deset,danas i nikad u proslosti.Komentirajte koliki ste klosari,mozda vas ozbiljnije shvate!!

  • parangal300 30.08.2016.

    Svi jedete govna o namjestanju,mama,taticama...a kad se netko mlad bori i ide sporijom putanjom onda jedete govna.On je zadnji vezni koji trenutno mora bit u prvom planu hrvatske reprezentacije zbog svih mogucih formula koje postoje u nogometu.Za pocetak igra s obje noge koja je rijetkost i dan danas kog igraca!

  • moslavina995 30.08.2016.

    A mi mislili da je rođen za Hajduka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare