To je to što me zanima!

Pašalić na Mourinhovoj meti: Roma nudi igrače u zamjenu

Čovjek koji je kao veznjak zabio 13 golova prošle sezone ozbiljna je opcija za osvajača Konferencijske lige, a čini se da ni trener Atalante ne bi imao ništa protiv dođe li prava ponuda
Vidi originalni članak

Direktori Atalante i Rome sastali su se u Milanu kako bi razgovarali o mogućoj razmjeni igrača među kojima su hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić (27) i Stephan El Shaarawy, pišu talijanski mediji.

Trener Rome José Mourinho (59) obožavatelj je bivšeg veznjaka Chelseaja kojega je trenirao na Stamford Bridgeu, piše La Gazzetta dello Sport, a trener "božice" Gian Piero Gasperini otvoren je za prodaju jer ima dovoljno opcija u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO: Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pašalić je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Atalante i zabio 13 golova. Dobro bi koristio Mourinhu koji traži pojačanja u veznom redu nakon dolaska braniča Nemanje Matića. Pašalić je tu konkretna opcija, pišu Talijani.

El Shaarawy bi mogao u suprotnom smjeru, a nije samo Mario u kombinacijama za selidbu iz Bergama u Rim. Na meti "vučice" su i Aleksej Mirančuk, a Roma je otvorena i za prodaju Carlesa Pereza i Jordana Veretouta koji nisu u Mourinhovim planovima.

>>> Pratite transfere HNL-a uživo:

HNL TRANSFERI UŽIVO Gorica dovela igrača Fulhama, kapetan Šibenika ide u Rusiju

Pregovori su još na početku, Mario ima još tri godine ugovora nakon transfera iz Chelseaja za 15 milijuna eura 2020. i nikamo mu se ne žuri. Poziv Mourinha, ipak, ozbiljno valja razmotriti.

U međuvremenu je Atalanta u srijedu razbila selekciju Valli Bergamaschea 10-0, a Pašalić je zabio posljednji gol baš u 88. minuti, što je broj na njegovu dresu. Tek se u ponedjeljak pridružio pripremama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dtoma11111@gmail.com 13.07.2022.

    I jednom i drugom je Dinamo nabil komplexe

Komentiraj...
Vidi sve komentare