Obavijesti

Sport

Komentari 572

Gorica dovela igrača Fulhama, kapetan Šibenika ide u Rusiju

Gorica dovela igrača Fulhama, kapetan Šibenika ide u Rusiju

Nova sezona HNL-a u punom je jeku, a klubovi u elitnom rangu hrvatskog nogometa još imaju jako malo vremena za pojačanja. Neki igrači su došli, neki otišli, a 24sata vam donosi sva događanja s hrvatskog tržišta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Ljetni prijelazni rok 15. lipnja - 31. kolovoza , transferi i glasine
Sortiranje događaja
ĆURIĆ U RUSIJU

Šibenik je ostao bez kapetana. Mario Ćurić neće u Samaru, kako se spominjalo, nego u moskovski Torpedo, gdje će mu se priključiti Mihail Caimacov koji stiže iz Slaven Belupa. Šibenčani bi za Ćurića mogli dobiti oko 400.000 eura, piše Germanijak.

NOVO POJAČANJE GORICE

Gorica je potvrdila još jedno pojačanje! Hrvatski prvoligaš potvrdio je dolazak kapetana U23 australske reprezentacije Tyresea Francoisa (22).

"Osjećam se odlično, želim pomoći momčadi i klubu da ostvare svoje ciljeve dok sam ovdje. Danas sam upoznao ekipu, odradio prvi trening s njima i veselim se svemu što nas čeka u ovom razdoblju.", kazao je po dolasku.

Francois je u Goricu stigao na posudbu do kraja sezone.

SOLDO U KOLNU

Lokomotiva i njemački prvoligaš FC Köln dogovorili su uvjete transfera braniča Nikole Solde.

Nikola je stigao na Kajzericu u ljeto 2021., za Lokomotivu je odigrao 39 službenih utakmica gdje se isprofilirao kao jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša te je svojim igrama postao U21 reprezentativac Hrvatske.

DINAMOVAC U DOMŽALE

Perspektivni napadač zagrebačkog Dinama Bartol Barišić (19) pojačat će redove slovenskog NK Domžale te će do kraja aktualne sezone ostati na posudbi. 

- Radi se o dječaku s iznimnim osjećajem za gol. Član je Dinama već 12 godina, što znači da iza sebe ima veliku školu nogometa. Dosta je vremena proveo u prvoj momčadi Dinama, a ujedno je igrao i u drugoj HNL. Sretni smo što smo uspjeli dovesti Bartola, jednog od najboljih dječaka generacije 2003. - rekao je  sportski direktor Senijad Ibričić.

 

PROKOP U GORICI

Austrijski veznjak Dominik Prokop (25) pojačanje je Gorice s kojom je potpisao ugovor sve do 2024. godine. 

- Čim sam čuo da postoji zanimanje Gorice, nisam dvoumio. Znao sam da želim doći i sada kada sam tu želim pomoći momčadi što je prije moguće - rekao je Dominik, koji će biti na raspolaganju treneru Angelovskom za gostovanje u Varaždinu.

Komentari 572