To je to što me zanima!

Pašalić nastavio sa sjajnom formom: Zabio je u pobjedi

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je strijelac prvog pogotka u 2-1 (2-1) gostujućoj pobjedi Atalante protiv Cagliarija u susretu 12. kola talijanskog prvenstva
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić već danima razmišlja tko će zamijeniti Matea Kovačića protiv Malte i Rusije, a rješenje se nameće samo od sebe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je strijelac prvog pogotka u 2-1 (2-1) gostujućoj pobjedi Atalante protiv Cagliarija u susretu 12. kola talijanskog prvenstva.

Gol pogledajte OVDJE

Pašalić je u 6. minuti odlično pratio akciju svoje momčadi te iz velike blizine na drugoj vratnici zakucao prizemno ubacivanje Zappacoste u mrežu. Mariju je to bio drugi gol ove sezone u Serie A, a prvi je zabio Milanu.

Bivši igrač Hajduka u fantastičnoj je formi i to sigurno veseli Zlatka Dalića jer reprezentativno okupljanje zakazano je za ponedjeljak a Mario je opet onaj stari. Paša je u posljednjih sedam utakmica zabio dva gola i triput asistirao. Takvog ga trebamo i u završnici kvalifikacija za SP, a upravo on bi trebao uskočiti u Kovine kopačke te zaigrati protiv Malte i Rusije od prve minute.

Cagliari je poravnao u 27. minuti kada je Joao Pedro pobjegao stoperima Atalante, no Zapata se u 43. minuti sjajno zagradio u domaćem kaznenom prostoru i iz okreta pogodio za novu prednost sastava iz Bergama.

Pašalić je igrao do druge minute sudačke nadoknade za Atalantu koja je ovom pobjedom stigla na četvrto mjesto ljestvice sa 22 boda, dva manje od trećeg Intera, a tri više od pete Rome.

Cagliari je četvrtim uzastopnim porazom ostao posljednji sa šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Palmanova 07.11.2021.

    znaci Pasalic i Livaja jedini sigurni u prvih 11 za Maltu

  • arow 07.11.2021.

    Ovaj covjek bi trebao biti standardn u repki,ali da igra istu poziciju koju igra u AtalantiBilo bi to mislim umjesto Kramarica

  • KnezDomagoj 07.11.2021.

    Iz velike blizine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare