To je to što me zanima!

Pašalić slavio pobjedu na klupi, Čolak promašio penal u porazu

Golom koji je neodoljivo podsjetio na onaj čuveni Van Bastena Antonio Čolak zaludio je navijače Darmstadta, no ovu nedjelju nije imao razlog za veselje na gostovanju u Mainzu
Vidi originalni članak

Dva tjedna nakon što je zabio dva gola u bundesligaškom debiju, od čega jedan vanbastenovski, Antonio Mirko Čolak nije se proslavio u utakmici svog Darmstadta. Hrvatski napadač nije realizirao penal u porazu na gostovanju kod Mainza 2-1.

Poprilično neuspješnim nedjeljnim nastupima hrvatskih nogometaša u ligama "petice" priključio se mladi krilni veznjak Josip Brekalo upisavši treći bundesligaški nastup od 63. minute domaćeg poraza Wolfsburga od Leipziga 1-0 koji je napredovao do trećeg mjesta ljestvice.

Više sreće nije imao ni reprezentativac Duje Čop koji je igrao do 64. minute i zaradio žuti karton zbog rasprave sa sucem u porazu njegova Sportinga protiv Valencije na domaćem terenu (2-1). Sporting je sa sedam bodova u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

S

Nedjeljni program osmog kola Serie A zaključili su Chievo i Milan utakmicom u Veroni u kojoj su "rossoneri" slavili 3-1 golovima Juraja Kucke, Mbayea Nianga i autogolom Darija Dainellija. Mario Pašalić utakmicu je odgledao s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LampardBlue 17.10.2016.

    Sporting je prejadan klub,mentalitet im je 0 bodova.Kad se igra sa malo jacima nema ih nigjde na mapi,ne pruzaju nikakav otpor,bezmudna momcad.

  • ACM_1899 17.10.2016.

    Bravo,odlična pobjeda.

  • mata_rossonero 17.10.2016.

    Forza Milan ! Nadam se da će uskoro i Pasalic dobit šansu

Komentiraj...
Vidi sve komentare