To je to što me zanima!

Pašaliću 90 minuta u remiju Elchea; kraj serije Villarreala

Osim Atléticove pobjede nad Levanteom, u subotu su u Primeri odigrane još četiri utakmice. Domaće pobjede ostvarili su Sevilla i Deportivo, a Villarreal je remizirao
Vidi originalni članak

Sevilla nije dopustila iznenađenje na Sánchez Pizjuánu u utakmici protiv Celte te je minimalnom pobjedom došla na četvrto mjesto Primere nakon nepotpunog 17. kola toga natjecanja.

Goste je presjeklo isključenje Carlesa Planasa već u 21. minuti, a samo 11 minuta poslije primili su i jedini gol kada je Nicolás Pareja iz slobodnjaka s 25 metara zabio prvijenac u Primeri za Sevillu za konačnih 1-0.

Za razliku od Andalužana, Villarreal je na gostovanju kod Elchea Marija Pašalića prosuo dva boda po prvi put nakon pet pobjeda u nizu. Povremeni hrvatski reprezentativac igrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton u 29. minuti.

Villarreal je nakon samo 17 minuta imao vodstvo 2-0 golovima Vietta i Uchea, no već do odmora rezultat su poravnali Jonathas i Victor Rodríguez.

U kasnovečernjem terminu od 22 sata Deportivo je dobio Athtletic Bilbao na Riazoru golom Cavaleira iz 24. minute, dok je Almería povezala i drugu pobjedu zaredom u Málagi, i to s desetoricom jer je Michel u završnici dobio dva žuta kartona.

Primera, 17. kolo

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stejdz 04.01.2015.

    Od toliko klubova protiv kojih su mogli kiksati oni bas nadu protiv Elchea i mene sjebu za 630 kuna. Nakon 20 minuta već slavim, gotovo, zaokružio listić i onda dobiju dva gola. Fuj žuta podmornico!

  • Iker Casillas 04.01.2015.

    Jedini koji ima ukljucen mozak u ekipi Elchea. Ovi svi ostali pokusavaju nesto na silu a blage veze nemaju. Cak im trener pljesce kad netko od njih posalje dugu loptu i promasi igraca za 10 metara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare