To je to što me zanima!

Pašaliću, majstore: Dva mjeseca nije igrao pa odmah utrpao gol

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić povratak na travnjak nakon dužeg izbivanja zbog ozljede obilježio je pogotkom, no Atalanta je izgubila na domaćem terenu od Lazija 1-3
Vidi originalni članak

U utakmici 20. kola talijanske lige, Lazio je u gostima pobijedio Atalantu 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Pašalić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lazio je odlično otvorio utakmicu i došao do prednosti kada je Radu asistirao za Adama Marušića i već u trećoj minuti pogodio mrežu Atalante za 1-0.

U drugom dijelu utakmice, Joaquín Correa je nakon sjajne akcije zabio drugi gol u 51. minuti i tako udvostručio prednost Lazia.

ZAHVAT U MILANU Pašalić operiran: Pritiskalo mi je živac i baš mi stvaralo bol...

Pred samu završnicu utakmice Atalanta je uspjela vratiti nadu da neće ostati neporažena te je fantastični Mario Pašalić (25) u 79. minuti zabio gol i smanjio razliku na 2-1.

Hrvatski veznjak Atalante izbivao je s terena dva mjeseca zbog teške ozljede prepone zbog koje je hitno morao na operaciju u Milanu. 

ANKETA: TKO IDE DALJE? Barci pakleni ždrijeb! Pašalić na Modrića, a Vrsaljko protiv Kove

Međutim, samo tri minute kasnije gosti su trećim golom zapečatili pobjedu u Bergamu. Pereira je asistirao Muriqi, koji je dvije minute prije ušao na teren umjesto Escalantea, i zabio za konačnih 3-1. 

Lazio je sada prestigao Atalantu na ljestvici i nalazi se na petom mjestu s 37 bodova, a Atalanta je šesta s bodom manje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • foksara 31.01.2021.

    Marko Rog je za njega svemirski brod

  • pametnijiodtebe 31.01.2021.

    Pasalic ima nos za gol i odlicno se ukljucuje iz drugog plana, uz to solidno igra glavom. Nazalost, to je sve sto se moze vidjeti od njega, pass nista posebno, masu puta mu presjeku loptu i krece kontra, nema bas neki dribling, nije brz i nije kreativan. Sve u svemu prosjecan igrac, dobro ga je imat kao zamjenu ako se Vlasic, Kramaric, Majer, Ivanusec, Rog, Halilovic, Krovinovic, Coric, Caktas i Andrijasevic ozljede u isto vrijeme.

  • NASAZG 31.01.2021.

    A evo lik nije igrao,zabio gol, igrao u prvoj momcadi a atalanta izgubila

Komentiraj...
Vidi sve komentare