To je to što me zanima!

Past će rekord na ljeto: Kinezi dovode Costu za 150 mil. eura!

Nema potrebe ne vjerovati ovakvim napisima. Kinezi imaju veliku kupovnu moć, a Chelsea bi rado, nakon prodaje Oscara, ponovo otkinuo Kinezima dio financijskog kolača
Vidi originalni članak

Čini se da je konačno odzvonilo. Diego Costa je prihvatio 85 milijuna funti za tri sezone, a Chelseaju će na račun sjesti nevjerojatnih 127 milijuna funti (oko 150 milijuna eura) za brazilskog napadača sa španjolskom putovnicom, pišu engleski mediji. Transfer bi se trebao dogoditi na ljeto.

U siječnju je transfer propao, ali Kinezi ne odustaju. Tianjin Quanjian kojeg vodi Fabio Cannavaro, i koji je već probao dovesti Nikolu Kalinića, ali nije uspio, spreman je potrošiti 'koliko god treba' da dovede Costu u svoje redove. Napadač Chelseaja je, navodno, pristao na plaću još u siječnju, a čini se da ni Chelsea neće imati ništa protiv njegova odlaska.

- Kontaktirali smo Diega Costu i još neke zvijezde, pa ćemo vidjeti tko će nam se pridružiti u lipnju. No, bitno je reći da nema limita kad je u pitanju novac za igračka pojačanja, možemo dovesti koga god želimo - rekao je vlasnik Tianjina Shu Yuhui.

Nema potrebe ne vjerovati ovakvim napisima. Kinezi imaju veliku kupovnu moć, a Chelsea bi rado, nakon prodaje Oscara, ponovo otkinuo Kinezima dio financijskog kolača. Na kraju krajeva, s novcem od robusnog Španjolca mogli bi dovesti toliko željenog Leonarda Bonuccija,koji je na pragu odlaska iz Juventusa...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plasticnaordinacijavucko 28.02.2017.

    24 sata ponovno dominira s laznim vijestima, covjek potpisuje novi ugovor

  • 28.02.2017.

    Daj nek kupe mog golfa dvojku za samo pola milijuna kuna, nece ni osjetit

  • ZVECKO is back 28.02.2017.

    Chelsea u zadnje vreme pametno trguje. Otarasili se Oskara za velike pare, doveli Luiza za manje pare nego sto su ga prodali , kupili su glavnog igraca za titulu Kantea, Conte napravio igraca od Mosesa a niko se nece buniti ako prodaju i Costu zbog njegovog temperamenta. Za sada im ide dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare