To je to što me zanima!

Pat Rafter: Nemam pojma kako ću vraćati Ivaniševićev servis

U subotu će gledatelji u Royal Albert Hallu uživati u polufinalima veteranskog AEGON Masters turnira. Sastaju se Ivanišević - Rafter, te Henman - Martin
Vidi originalni članak

Nakon mitskog finala u Wimbledona 2001. godine, kada je Ivanišević pobjedom u pet setova protiv Australca Raftera došao do prve i jedine Grand Slam titule, ta dva tenisača će odigrati još jednu reprizu. Do nje je Goran došao četvrtfinalnim slavljem protiv Grega Rusedskog 7-6(6), 7-6(6), dok je Rafter u kasno večernjem ogledu svladao Francuza Henrija Lecontea 6-1, 6-7(4), 10-3 te će se međusobno sastati u polufinalu veteranskog Mastersa.

Rafter je, inače, prošlogodišnji pobjednik ovog turnira, ali se kao i svi na turniru strašno pribojava servisa Ivaniševića koji je unatoč odlasku u mirovinu i dalje silovit.

- Nemam pojma kako ću vraćati njegov servis. Nevjerojatno je kako i dalje ima žestok servis. Dobro ću se odjenuti, zaštititi i vidjeti što će biti - u šali je najavio taj meč australski tenisač Rafter.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lana1987 04.12.2010.

    najbolje finale W ikad!!! i ne govorim to jer je goran naš!!!! toliko emocija na terenu se danas neviđa, gušt ih je bilo gledati ( ali i stresno :D)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare