To je to što me zanima!

Pato: Neću otići u PSG, želim osvojiti još trofeja s Milanom

Alexandre Pato izjavio je kako nije nezadovoljan statusom i minutažom u Milanu i kako dolazak Carla Ancelottija na klupu PSG ne znači da će i on otići u Francusku
Vidi originalni članak

Dolaskom Carla Ancelottija na mjesto trenera nogometaša Paris Saint Germaina pojavile su se špekulacije kako će se bivšem treneru pridružiti napadač Milana Alexandre Pato.

Nakon problema s ozljedama brazilski napadač u redovima talijanskog prvaka Milana Alexandre Pato morao je demantirati glasine da će se zbog nezadovoljstva minutažom koju mu pruža sadašnji trener Massimiliano Allegri pridružiti nekadašnjem treneru s kojim je vrlo dobro surađivao u Milanu.

- Ja i dalje želim osvajati trofeje s Milanom. Imam zajednički ineters s trenerom Allegrijem i siguran sam da možemo surađivati, a mislim da izvan toga nije bitno jesmo li prijatelji ili ne – izjavio je Pato za Sky Sport 24. Iz te izjave može se također zaključiti da odnosi između Pata i Allegrija i nisu na visokoj razini, ali za sada Brazilac ostaje na San Siru.

- Igrač sam Milana. To je klub kojeg sam odabrao kada sam iz Brazila dolazio u Europu, a s bivšim trenerom Ancelottijem sam kontaktirao samo kako bih mu zaželio sretne blagdane, i to je sve – poručio je Pato.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IvanŽdravac 01.01.2012.

    nadam se da ćeš održati riječ..sijetio sam se Kake kad je govorio da neće otići nigdje iz Milana... pa je odma otišao.. samo ti ostani u Milanu i sve će biti dobro..ove godine LP naša..

  • ice_man 31.12.2011.

    Forza Milan!! Pato7 <3333

  • Pe-Pe 31.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare