To je to što me zanima!

Patov automobili okružili su gnjevni navijači i izvrijeđali ga

Brazilac Alexandre Pato je osjetio svu žestinu domaćih navijača, pa je tako njih desetak okružilo Brazilčev automobil čim je ovaj izašao iz garaže Milanova stadiona
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana proživljavaju jednu od najgorih sezona posljednjih godina, pa se tako trenutačno taj klub nalazi tek na 13. mjestu ljestvice talijanske Serije A...

U nedjelju je Milan odigrao još jednu slabu utakmicu, pa je tako Fiorentina na San Siru trijumfirala s 3-1. U tom je ogledu prvo poluvrijeme odigrao Brazilac Alexandre Pato, ali se nije proslavio budući da u 35. minuti nije realizirao jedanaesterac pri vodstvu gostiju 1-0.

Umjesto njega je u nastavku na travnjak istrčao Giampaolo Pazzini koji je bio strijelac jedinog, počasnog gola za Milan.

Poslije ogleda je, pak, Pato osjetio svu žestinu i gnjev domaćih navijača, pa je tako njih desetak okružilo Brazilčev automobil čim je ovaj izašao iz garaže Milanovog stadiona. Tom prilikom su navijači uglavnom vrijeđali Pata, i ostale igrače Milana, udarajući u njegov automobil šakama.

Nakon nekog vremena su se navijači razbježali, a Pato je napustio okruženje San Sirovog stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lukamodricrealmadrid 13.11.2012.

    Milan je klub poput reala koji prima i ulaze ogromne novce na place igrača i na neke igrače koje dovede.Na zalost milanovih navijača klub je morao prodati svoje zvijezde da bih se rijesio dugova koji su nakupili do sada, ....Jednostavno talijanska liga je losa i Tv-prava nisu u rangu spanjoslksih , Barcelona i Real zarade puno vise para nego citava talijanska liga,tako da milan nece jos zadugo biti onaj stari Milan :) prave generaciju od svoje skole ;)

  • Danissimo 13.11.2012.

    Pato je tu najmanje kriv, Prokleta pohlepa za novcem ,a ne za trofejima je izobličila našu upravu! Nije sve u novcu pobogu!

  • misimovic 13.11.2012.

    Milan have dismissed widespread reports in the Italian media that fans hassled Alexandre Pato after the loss to Fiorentina. , ,, , e moji novinari

Komentiraj...
Vidi sve komentare