To je to što me zanima!

Paul "Krtica" Robinson na Poljud stiže s Blackburnom

Bivši golman engleske reprezentacije, koji je naše stadione zapamtio po 'maksimirskoj krtici', igrat će i na drugom najvećem hrvatskom stadionu
Vidi originalni članak

Gary Neville je lagano vratio loptu prema svome golmanu, no ona je točno prije njegove noge skočila i - prevarila ga. Dok se on koprcao i uzaludno bacao, lopta je ulazila u mrežu i Hrvatska je povela protiv Engleske. Robinson se uhvatio za glavu, nije mogao vjerovati što mu se dogodilo. Kasnije su Englezi optuživali 'maksimirsku krticu' da je odradila svoj dio posla.
- Taj gol me dotukao, stvarno je snažno utjecao na mene. To je bilo stvarno jako teško vrijeme za mene - prisjećao se kasnije Robinson tog listopada 2006. godine. Gotovo tri godine kasnije vraća se u Hrvatsku, ali nešto južnije. U Splitu će sa svojim Blackburnom sudjelovati na 'trokut-turniru' na kojem će igrati i Hajduk i portugalski Nacional. Maksimir je od Poljuda udaljen više od 300 kilometara i to je za Robinsona dobra vijest. Osim ako i ta ozloglašena krtica ovih dana nije na ljetovanju. Recimo u Splitu...
Robinson će s Blackburnom pred splitsku publiku u 20.30 sati. Odigrat će poluvrijeme protiv Nacionala pa u 21.30 još 45 minuta protiv Hajduka, koji će u 19.30 igrati protiv Portugalaca.
- Jedva čekamo ove utakmice, već znam 20 igrača koji će igrati - rekao je Ante Miše. Nabrajao je i pritom izostavio Josipa Skoku. Da Hajdukov 'senator' nije ozljeđen?
- Ajme, zaboravio sam Skoku. Da, i on će igrati - ispravio se Miše. Protiv Nacionala će igrati 'druga' postavu. Najbolji (Subašić, Gabrić, Skoko, Andrić, Ibričić...) će igrati samo protiv Blackburna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alo_mačko 18.07.2009.

    AJMO BIJELI!

  • alenCRO 18.07.2009.

    apocalypsa razbili su oni nas tu doma prije wembleya tak da ta krtica vise i nije nekaj zanimljiva ko prije:)

  • apocalypsa 18.07.2009.

    šteta da nema prijenosa,mogla bi bit dobra tekma...i dosta više s tom krticom.živimo na staroj slavi a kad nas razbiju englezi na wembleyu bit će nas sram!

Komentiraj...
Vidi sve komentare