To je to što me zanima!

Paula Ferreiru i Petra Čecha pokrali su dok su čekali kavu...

Mislim da bi bilo bolje da kavu ponesemo u hotel. Navijači će nas 'rastrgati', rekao je Čech suigraču Ferreri, kad su ih navijači opkolili u Starbucksu u Yokohami
Vidi originalni članak

Golman i branič Chelseaja, Petr Čech i Paulo Ferreira, ušli su u Starbucks u Yokohami. Okružili su ih obožavatelji, a minutu poslije shvatili su da u džepu više nemaju novčanike.

- Mislim da bi bilo bolje da kavu ponesemo u hotel. Navijači će nas ‘rastrgati’- rekao je Čech suigraču Ferreiri.

- Slažem se, moramo što prije otići. Već sad smo u velikoj gužvi - odgovorio je Portugalac, koji je u rukama držao suvenire koje je kupio u obližnjoj trgovini.

No reagirali su prekasno. U Starbucksu ih je okružilo nekoliko desetaka navijača, a to su iskoristili i vješti lopovi. Nogometni milijunaši Čech i Ferreira nisu ostali bez mnogo novca jer su u džepovima imali samo nekoliko desetaka funti. Policiju nisu pozvali, a ostali su i podijeliti autograme.

- Nevjerojatno, došao sam u Starbucks na brzinsku kavu, a onda sam ugledao zvijezde Chelseaja. Čech je golem, puno je viši nego što se čini na TV-u - rekao je 21-godišnji student Shohei Tanimura.

Chelsea je u Japanu zato što danas igra polufinale klupskog SP-a protiv meksičkog Monterreya. Nadaju se da će se naći i u nedjelju u finalu, gdje ih čeka Corinthians.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WOMANIZER 13.12.2012.

    nemreju ljudi ni na kavu! lol

  • anderlecht 13.12.2012.

    Ma da meni sve pokradu a da odem u Japan ne bih se bunio

  • CpC-99 13.12.2012.

    Uzeli im par funti a evo chelsea već tremutno s 3 gola lagano uzima njima mjesto u finalu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare